Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

"Pakollinen" kampanjapäivitys?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • "Pakollinen" kampanjapäivitys?

    Hei foorumille,

    Aiheesta on VAG-päästöhuijausaiheen alla jo keskusteltukin, mutta ajattelin avata tuoreen ketjun.

    Eli meillä Audin Q7 vm. -11 pihassa 3.0 TDI V6-pannulla. Kuuluu näihin päästöhuijausvehkeisiin tämäkin ja nyt toistaiseksi ainoastaan merkkihuollon puolelta minua jo muutamaan otteeseen infottu pakollisesta moottorinohjausyksikön päivittämisestä, jotta ei tule ongelmaa katsastuskonttoreilla.

    Optimoituhan tuo auto on, joten jos päivitetään, niin uusi softa olisi sitten laitettava, mikäli haluaa entiset tehot takaisin.

    Nyt minua kiinnostaa se, onko jollakulla oikeasti tietoa siitä, mitä seurauksia on, jos jättää päivityksen vain kylmästi tekemättä? Eli meneekö tästä tieto katsastuskonttoreille? Tulisiko asiaa koskien saada ihan virallinen kirje Trafilta? Jos näin on, niin melkein voisi suosiolla jättää vain toistaiseksi tekemättä.

  • #2
    Onko oikeasti niin, että tuon ikäluokan V6-TDI:tkin kuuluvat pakollisiin päivitettäviin?

    Joka tapauksessa en välittäisi yhtään mitään siitä, mitä merkkihuollossa sanovat - Trafilta nimittäin kyllä lähestyvät omistajaa/haltijaa, jos oikeasti pakollista päivitystä ei ole tehty. Meillä oli (sittemmin eteenpäin siirtyneessä) TT:ssä 2.0TDI ja Trafilta tuli jossain vaiheessa kirje, jossa kertoivat, että seuraava vuosikatsastus hylätään, mikäli päästöhuijauspäivitystä ei tehdä ennen sitä. No, se tehtiin, mutta ajoin siitä suoraan Mäntsälään :)

    Täälläkään ei puhuta kuin 2.0TDI ja 1.6TDI -pannuista: https://www.audi.fi/fi/web/fi/ajanko...moottorit.html

    Comment


      #3
      Käy lukemassa tämä ketju tarkoin. => https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...s%C3%A4/page22
      Nyt linkki ohjaa viimeiseen viestiin.

      Comment

      Working...
      X