Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Äänenvaimentimien kestosta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Äänenvaimentimien kestosta

    Nyt on tullut useaan otteeseen havaittua, että keskellä putkea olevat resonaattorivaimentimet tykkäävät tyhjentää itsensä aika nopeasti. Kesäautossa oli alunperin Dansk merkkinen putkisto ja kun otin sen pois, havaitsin että keskipöntöstä ei ollut jäljellä muuta kuin kuoret ja huilu. Kaikki vaimennusmatteriaali oli lähtenyt kävelemään. Puolitoista vuotta sitten askartelin samaan autoon uuden putken Magnaflown resonaattorilla ja kammiovaimentimella ja muutama viikko sitten havahduin taas siihen, että resonaattori kumisee aika tyhjän oloisesti. Pikkusen tutkimusta ja tyhjähän se oli. Pikkuhiljaa tulee semmonen fiilis, että mitä järkeä noita on tuonne laittaa, kun ne eivät kestä edes 15tkm ajoa. Simonssien kestosta ei varmaan tarvii edes raportoida erikseen. Onko noita kuitenkin olemassa sellaisinakin, että kestäisivät enemmän kuin yhden kauden ajot?

    #2
    Ei omakohtaista kokemusta, mutta jossakin oli ylistetty Vibrantin Ultra Quiet resonaattoreita. Noista kenelläkään kokemusta?

    Comment


      #3
      Magnaflown valikoimasta löytyy 3 kammioiset vaimentajat. Ne on villattomia kammioita ja ne hiljentää yllättävän siihen nähden mitä ne on. Gibsonilla vastaavia tuotteita. Edellämainistuista kumpikaan ei yllätä villojen häviämisellä...

      Dynomaxit ei kestä puolta vuotta, simonsit on mitä on. Hankalaa tuntuu olevan kyllä löytää semmonen yhtälö että hinta ois fiksu, virtais hyvin ja kestäis pitkään

      Comment


        #4
        Joo, tommonen magna mulla on takavaimentimena ja tyhjän resonaattorin tilalla on nyt 3" suoraa ränniä.

        Comment


          #5
          Mites nuo Dynomaxin super turbot?

          Comment


            #6
            The "Pure Unadulterated POWER" of DynoMax® Super Turbo™ mufflers are backed by a Limited Lifetime Warranty and exclusive 90-Day Performance & Sound Guarantee™.

            Tää sinällään pitää paikkansa, tais just villat pysyä sisällä sen 3-4kk. Mulla on nimittäin käyttiksessä tommoset testissä.

            Comment


              #7
              Alkuperäinen haponkestävä putkisto A8 -96 mallissa edelleen käytössä eli orggikset kestää. Vai oliko tässä tarkoitus hakea nimenomaan jotain kestävää pörinäpönttöä ?Virityshän on onnistunut jos tehot laskee alle puoleen alkuperäisestä ja kestoikä samoin :-)

              Comment


                #8
                Joo, ei tässä nyt mehupillien kesto ollut päällimmäisenä mielessä :D Nää vaikuttivat asiallisista https://fabco.uk/product/stainless-s...aust-silencer/

                Toisaalta tosi hyvä resonaattorin korvaaja on hyvin virtaava katti. Tappaa pörinän, eikä juuri haittaa menoa. Kai se on henkisesti varauduttava HJS 100cell metallikatin ostoon.

                Comment


                • #9
                  Mulle teki äänenvaimentimen alusta loppuun Rewon Motors RSTstä ja on kestäneet uudenveroisina jo vuosia. Ja hinta oli sama sisältäen valmistuksen ja asennuksen kun mitä jollain hiton Simonssin Motonet pöntöllä on joka kestää vuoden ja sen jälkeen äänet vaan lisääntyy.

                  Kysykää ihmeessä tarjous tuolta niin saatte just semmosen kokoisen vaimentimen kun haluatte ja kyllä kestää.

                  Comment

                  Working...
                  X