Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

millä jatkaa lambdan johtoja?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • millä jatkaa lambdan johtoja?

    Tarvis pian laittaa auto katsastuskuntoon ja sovittaa katti auton alle. Mites ton diagnostiikkalambdan piuhan sais jatkettua metrin verran? Sanoivat huollossa että ei ainakaan saa katkoa piuhoja, kun eivät ole tavallista kuparijohtoa?! Doc powerista sais jatkon mutta on tarkoitettu b5:een? käykö se b6 laajakaista versioon tai onko b5:ssa laajakaista yleensäkkään? Tai voiko noita piuhoja vaan jatkaa kun tinais vaan?

    #2
    Kyllä niitä voi jatkaa jostain kohti eteenpäin, mutta mistä? Minä olen vaihtanut liittimen niihin, ja tinannut kiinni. Hyvin on pelannut. Joissain lambdoissa kulkee referenssihappi johdon sisällä, mutta enpä ole koskaan sen paremmin joutanut perehtymään asiaan.

    B5:ssä ei ole laajakaistaa.

    Comment


    • #3
      jossain boschin manuaalissa luki että referenssihappi kulkee kaapelin sisällä mutta mitä tuota pakettia on katsonut niin hankala on reitti hapella liikkua toistametriä ihan tavallisen näköisen johdon sisällä.. tästä on väännetty kättä aikaisemminkin mutta näkisin että kunnon liittimet väliin niin ei pitäisi olla ongelmaa.. jos on faktaa muusta niin kertokoot viisaammat.

      Comment


        #4
        B5 koppaisista löytyy myös laajakaistalla olevia kone versioita.

        Comment


          #5
          Missä koneissa sellainen on?

          Comment


            #6
            Esim. AWT

            Comment

            Working...
            X