Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Öljynjäähdyttimen termostaattilaippa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Öljynjäähdyttimen termostaattilaippa

    Osaako kukaan sanoa, mistä löytää järkevällä termarilla varustetun ryöstölaipan ?

    Nuo yleensä 70-80 asteessa aukeavia ja viileällä kelillä ei vaan nouse öljyt normiajossa nykyiselläkään versiolla. Ei tarvisi kyllä aueta juuri ennen 90 astetta tai olla rakenteeltaan sellainen, että kiertää aina vähän.

    #2
    Sarliinin Kallelta saa semmosen letkujen väliin laitettavan mokkulan. En muista paljonko siinä oli avautumislämpö tai saiko eri lämpöisiä termareita. Mutta ainakin sen voisi teoreettisesti sijoitella johonkin missä se saa viilentävää ilmavirtaa niin ehkä ei olis niin hanakasti aukeamassa.

    Comment


      #3
      Juu ja hiffasin, että saa semmoisia laippoja, jossa termari katkaisee jäähyn lähdöt, eikä sitä keskeistä kiertoa vaan, kuten yleensä noissa. Noissa normijutuissa kun jää jäähykierto auki ja silloin ei paljoa tarvi liruttaa kylmällä, että jäähtyy liikaa.

      Comment


        #4
        Yli 80 asteisia termarilaippoja ei oikein löydy mikä hiukan kummastuttaa. Mulla on jouten yks racinglinesin termari mikä on sarliinin mukaan 90 asteinen, mutta internetistä ei löydy speksejä kun 82 asteiseen.

        Termarillisen sijaan on nyt laitettu millon mihinkin kaiken kierrättävä ryöstölaippa ja canton racingin 100 asteinen termari.
        https://www.cantonracingproducts.com...lear-anodized/

        Comment


          #5
          Joo löysin kanssa 93 asteisen laipan, missä termari oikeassa päässä eli sulkee jäähyn lähdön. Tuo on kyllä kumma juttu, oikeastaan nuo matalalämpöiset ei toimi kuin radalla. Kadulla ja varsinkin pakkasilla nounou.

          Comment

          Working...
          X