Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A5 F5 2.0TFSI äänet

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A5 F5 2.0TFSI äänet

    Uusi jäsen täällä hei!

    TL;DR; Audi A5 F5 2.0TFSI uusi catback vai miten parantaa ääniä?

    Lyhyt pohjustus aiheeseen: jo useampi audeja omistaneena ei aiemmin kuitenkaan ole ollut ns. tehokasta yksilöä. Nyt tuli päivitettyä vanha 140hp diesel A4 uudehkoon 252hp TFSI A5:seen. Mutta vanha dieselin kuulosti mureammalta. Sen enempiä hehkuttamatta A5 (onhan se pirun nätti ja mukava ajaa) kysysinkin, mitä auton melko nuhaselle ääntelylle olisi tehtävissä. Sound booster on toki päällä ja dynamic asetuksilla, mutta oikeastaan se vain korostaa ongelmaa eli auton äänet on kovin surulliset. Mitään tärykalvojen räjäyttälijää en tuosta halua, mutta vähän mureammat äänet olisi kyllä paikallaan.

    Mitäs tuolle kannattaisi tehdä, mielellään sellaisella mentaliteetilla, että auton arvo nousisi muutoksen myötä eikä laskisi?
    Onko hyviä valmis cat-backeja markkinoilla, jotka sopisivat suoraan OEM-diffuusoriin? Kenties jokin kotimainen valmistaja, jolta mahdollisesti custom putkistoa?
    Tilatakko Marteliukselta sopivalta vaikuttavaa pakettia?
    ​​Mitäs, jos hankkii RS5-look diffuusorin xenonzilta http://www.xenonz.co.uk/store/p1169/...Sportback.html , niin äänet tuskin vielä muuttuvat mihinkään pelkillä paketin putkenpäillä, mutta avautuuko siitä muita mahdollisuuksia äänten parantamiseen?

    Mitä kokemuksia muilla on?

    Kiitos kaikista ajatuksista aiheeseen liittyen jo etukäteen!
    Viimeksi muokannut zolja; 17.10.2019, 07:52.

    #2
    Onko hyviä valmis cat-backeja markkinoilla, jotka sopisivat suoraan OEM-diffuusoriin? Kenties jokin kotimainen valmistaja, jolta mahdollisesti custom putkistoa?
    Putkistotuunaukseen sijoitettuja rahoja et luultavasti saa takaisin autoa myydessä. Nyt kyse kuitenkin sen hintaluokan autosta, ettei lippispäät ole ihan se kohderyhmä jolle autoa voisi myydä muutaman seuraavan vuoden sisällä.

    Comment


      #3
      Voi hyvin olla mahdollista eikä se nyt kriteereistä tärkein ole, mutta ainakin henkilökohtaisesti autoa ostaessa jokin laadukas putkisto, kuten vaikka Akrapovic lisää auton haluttavuutta, vaikkei välttämättä hinnassa samassa suhteessa arvo nousisikaan.

      Comment

      Working...
      X