Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 1.8T kytkinremontti

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 1.8T kytkinremontti

    Joku tässä muutama aika sitte sanoi, et tuon mallisen audin kytkin kuuluu olla pitkäliikkeinen.. Noh, kyllä sen vaan välistä tuntee alla et kytkin "tarttuu" niin pirusti kun kiihdyttää, eli ei voi olla enää normaalia. Onko jollain kokemusta noista remonteista et missä hinnoissa suunnilleen liikkuu esim. merkkiliikkeissä? Vai onko mitenkää iisi juttu et sen pystyis tehä (lue: teettää) ihan "kotikorjaamolla"?

    #2
    Juu, Pitkäliikkeisyys on normaalia. En tosin oikein ymmärrä ton kytkimen "tarttumista". Kytkimenhän pitää tarttua hyvin kun kiihdyttää. Siis ottaako se sitten kiinni jotenkin nykäisten tms?

    Comment


    • #3
      Ensinnäkin kytkin täytyy nostaa tappiin asti ylös ennenkuin kärry lähtee liikkeelle, ja kun vaihtaa esim kakkosvaihteelle ja lähtee kiihdyttämään, niin yhtäkkiä tehot katoaakin ja auto himmaa vauhtia (tämän tuntee ihan selvästi), mut lähtee kyllä kiihtymään parin sekunnin jumittamisen jälkeen. Olen melkeinpä 100% varma et johtuu kytkimestä. Ottaa se niin ihmeellisen ylhäältäkin.

      Comment


        #4
        Ok, eli ongelma taitaa olla että se EI tartu vaan se luistaa. Kyseessä kun on ilmeisesti etuveto, niin ei pienetkään pajat vierasta remonttia.

        Comment


          #5
          Kierrokset kumminkin ilmeisesti jatkavat nousuaan, vaikka kiihtyvyys häviääkin?

          Comment


          • #6
            Juu kierrokset kyllä nousee.. Ja se hidastuminen on sellaista ihme nyppimistä. Eikä auto tee sitä joka kerta, vaan silloin tällöin. Onkohan sellaisen remontti kauhean kallis :-/? Tietysti joka paikassa on vähän eri hinnat mut noin niinku suurin piirtein? Toivottavasti en nyt vaihtanu huonompaan merkkiin ja joudun kärsiä auton vioista vähä väliä..

            Comment

            Working...
            X