Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

audi 80 v6 avant tiputtaa nestettä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • audi 80 v6 avant tiputtaa nestettä

    Huomasin tossa yks päivä että oli kadonnut jäähdytinnestettä. Vuoto näytti että olis tullut vesipumpun juorukellosta. Sen seurauksena tulipahan tehtyä jakopäänremontti pumppu,kiristin,ohjainrulla ja remmi vaihtoon. Kun sainkin auton kasaan väärien osien vaihtelun jälkeen ja laitoin nesteet koneeseen niin sehän laski entistä nopeampaa nesteet ulos jostain siitä pumpun takaa muttei tarkkaa paikkaa saanut paikallistettua ku ohjaustehostin oli edessä. Mutta näytti että sitä pulputtaa siitä imusarjan läheltä ilman että auto on etes käynnissa.. Oliskohan yhtään mahdollista että termostaatti kotelo tai jokin olis korkannut.Ihmetyttää vain että ei se ennen pumpun vaihtoa noin suoraan kaikkea laskenut pihalle.

    Oliskohan kenelläkään vastaavia kokemuksia tai vinkkejä ongelmaan ku ei ole vielä aika riittänyt alkaa purkamaan autoa uudestaan.


    No eipä tullut vaihdettua sitä termaria prkl vaikka olis kyllä pitänyt. Ihmetyttää vaan tuo ku kaikki lorisee nyt kerralla ulos. Ens viikolla voi olla taas viisaampi ku pääsee purkamaan ja eipä tuo niin iso homma ollut käyttää jakopää auki.
    Viisaana vaihto vielä kaikki tärkeät pultit uusiin ku entiset oli niin surkeat.


    Viisastuuhan niistä vahingoista tuli vaan ensimmäisenä se vesipumpun juorukello mieleen ku sieltä päin laskee nestettä ja vaihtokin olis ollut jo ajankohtainen. Pittää katsoa sitä jäsennyyttä tossa ensviikolla kuhan selviää mikä vikana ettei vain audi harrastus lopu lyhyeen. Senhän termarin pysty vaihtamaan ilman jakopäänkin purkamista ku näytti jollakin olevan ruotsin sivulle linkki missä se tehtiin aika ahtaissa oloissakin.

    Muuten osaako joku kertoa että onko tässä mitään veden kiertoa imusarjalla???
    Viimeksi muokannut kantjuu; 25.10.2007, 17:10.

    #2
    Etkö vaihtanut termaria vaikka jakopää oli auki?

    Comment


    • #3
      Vahingosta viisastuu:)

      Ps Liity kerhoon ja hanki ATKE ja katso sieltä oikeat osat ja niiden sijainti. Saat alkuperäisiä osia ja tarvikkeita Tepon ( Jäsenosio) kautta edullisesti sakemanneista.

      Yhdestä tilauksesta säästät esim 10 v jäsenmaksun:)
      Esim omastani: 2 huohotinletkua, merkkiliike n 120 ? kpl Tepon kautta alkuperäiset puolet halvemmalla.

      Comment

      Working...
      X