Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

pitkään piinannut öljyn tihkuminen paljastu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • pitkään piinannut öljyn tihkuminen paljastu

    Eli siitä asti kun olenn auton ostanut olen havainut että jostain pikkuhiljaa valuu öljyä ja pikku tipalla aina merkkasi reviirin.


    Sunnuntaina se sitten lopulta antautui eli öljynpaineanturin liittimen ja sen eristeen välistä tuli 1.5litraa öljyä ulos 100km aikana.


    Ja oli aika yllätys se että tuo audin öljykello toimii ns päinvastoin kun normaalisti eli maadoittaa kun on paine ja sit kun paine katoaa niin maadoitus loppuu.

    No kuitenkin nyt ei ole öljypohja enää öljyssä ja mittatikustakaan ei katoa öljyä.

    Alkaa vissiin olla jo sen ikäinen auto että nuo kaikki anturit alkaa antamaan periksi, tuo mikä minulla oli niin se oli ainaskin original kun siinä oli 4/92 leima.

    Tämmöstä tänään

    #2
    Tuo maadoittava anturi on nimenomaan se yläpäineanturi, joka kytkee, kun paine on yli 1.8 bar. Öljynpainehälytys tulee, jos kierrokset ovat yli ~3000 rpm ja tuo anturi EI maadoita. Tuolla "väärin päin" olevalla toiminnalla on varmistettu luultavasti se, että jos johto irtoaa niin hälytys tulee ja sen vuoksi ei ainakaan moottori hajoa, että johto on poikki ja hälytys ei siksi toimi. Muuten tuon anturin toimintaa ei voisi millään valvoa.

    Comment

    Working...
    X