Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 1.8 -95 moottorin käyntiääni

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 1.8 -95 moottorin käyntiääni

    Kävi katsomassa käytettyä A4:sta. Auto oli muuten suhkoht siisti, mutta koneen käyntiääni tuntui hieman karkealta. Tuntui kuin venttiilinnostimet ei olisi ihan kunnossa. Kilometrejä on kertynyt 220 tkm. Onko kellään kokemuksia vastaavasta häiriöäänestä? Selviäiskös tuosta pelkillä nostimien uusimisella?

  • #2
    Jos on naputtava ääni niin silloin luultavasti nostajat ja uskoisin että pelkällä nostajien vaihdolla selviää, ei jaksa uskoa että noilla kilometreillä nokat olis kulunu.

    Olikos näissä 1.8 20v koneissa nokkien välillä ketju tai jotain, eikös se saattanut pitää ääntä ja olla vielä kalliskin remontti, 1.8 miehet jatkakoon....

    Comment


      #3
      Joo kyllä siellä ketju on ja se voi pitää aikamoista kihinää/kahinaa/rahinaa. Kaverin autossa se kuulosti vähän niinkuin rikkinäiseltä väljältä laakerilta. Ääni kuului lähinnä alle 2000 kierroksen kaasutellessa.

      Comment


      • #4
        Joop nokkien välinen ketju ja vanha kiristäjä voipi pidellä ääntä nostimien ohella. Isellänikin ketju pitää pientä rahinaa jo. :) Kätevintä / halvinta kai vaihtaa / vaihdattaa ne Jakopään rempan yhteydessä kun nokat joutuu ottamaan ylös ja hihnat täten myös poies.

        Karhea käyntiäänihän näissä muutenkin tuntuu olevan ja hihnojen äänet aika kovat (ainakin auton edestä kuunneltuna), mitä nyt kolmea suhkot "samanlaista" olen kokeillut ja kuullostellut. Tosin omassanihan on paljon muutakin vikaa.. :D Ps. myös koneen muovi peitteet voivat aiheuttaa melkoista meteliä, mikäli ovat huonosti kiinni

        ..Kiristin n. 160e ja ketju n. 90e mikäli oikein muistan..

        Comment


        • #5
          tähän samaan aiheeseen liittyen, omassa a4 -98 1.8 20v kuuluu ilmeisesti venttiileistä naputtava ääni, mutta menee niin että alkaa hiljalleen voimistumaan......kuuluu hetken aikaa.....ja sitten yllättäen loppuu.....ja sama jatkuu.... 200tkm ajettu ja öljyt vaihdettu 5000km sitten ja katsastuksessa arvot kunnossa. kylmällä koneella ei taida tätä ääntä kuulua, vain lämpimällä. onko oire alkavasta viasta vai ominaisuus?

          Comment

          Working...
          X