Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nykii...?!?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nykii...?!?

    Elikkäs tehtiin autooni tälläviikolla kytkinremontti... levyt olivat kuleneet lähes nastoihin asti jolloin kytkin luistatti (autoon uusittiin siis kytkinlevyt ja tietenkin paineasetelma, samalla tuli sitten öljyt ja suodatin vaihdettua). Eilen olin sitten ensikertaa ajamassa autolla ja ajattelin että koitan nyt sitten kiihdyttää vähän raskaammalla kaasulla=pedali pohjaan :) Aluksi meni ihan hyvin mutta kun kierrokset olivat siinä 3-4tuhannen välissä löi auto jotenkin vastaan (ihan kuin joku olisi painanut jarrun pohjaan hetkellisesti). Sama ongelma toistui myös isommalla vaihteella. Voisiko vika johtua uudenkarheista levyistä vai jostain muusta? Kaikki ideat ja ajatukset ovat tervetulleita.

    (a3 1.8t)

  • #2
    Hmmp. Kuulin äsken että vika voisi mahdollisesti olla kampiakselin asennontunnistimessa. Anturi olisi huonosti kiinni jolloin se ikään kuin katkaisisi virran tjsp. :) tarvii tarkistaa asia. Jos muita juttuja jollekkin tulee mieleen niin sanokaa silti ihmeessä.

    Comment


      #3
      Rehaa se auto takas korjaamolle ja käske tarkistaa asia.

      Comment


      • #4
        En ole tähänkään asti korjaamolle sitä vienyt eikä toivottavasti tule jatkossakaan mitään ylitsepääsemötäntä minkä takia tarvisi viedä.. vikakin saatiin jo selvitettyä eli ei ollut sen kummempi kuin, että toinen ilmamassamittareista ei ollut "paikoillaan" joten siitä se johtui.

        Comment


          #5
          että toinen ilmamassamittareista ei ollut "paikoillaan" joten siitä se johtui.
          Onko niitä nykyään jo kaksi? ;)

          Eiköhän se Petri tarkoittanut tuolla korjaamolle viemisellä sitä että jos vika kerta rempan aikana tuli niin voisi olettaa että korjaamon toimilla "VOISI" olla jotain tekemistä asian kanssa... Mutta hyvä että vika löyty kotikonstein

          Comment


            #6
            Juuri tuota tarkoitin, kovin harvassa ne jotka kytkirempan viittii tai pystyy ite tekemään. Siitä oletus, että liikkeessä tehty.

            Comment

            Working...
            X