Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Q7 4L S-line päivitys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Q7 4L S-line päivitys

    Q7 harkinnassa mielellään s-linenä. Harvassa kuitenkaan on tuota ulkopakettia ruksittu. Onko prefaceliftin puskureiden päivitys ihan plug&play, jos käyttää prefaceliftin s-linen osia? Meneekö puskurin lisäksi muutakin vaihtoon vai käykö kiinnitykset, parkkianturit yms päikseen?

  • #2
    Käytettyjä faceliftin s-line etu- ja takapuskimia näyttäisi olevan ebay pullollaan. Onko kellään tuntumaa mahtaako tommosen sovitus prefaceliftiin olla kuinka vaativa synnytys?

    Comment


    • #3
      Vastataan itse itselle jos joku muukin erehtyy miettimään samanlaista savottaa. Aihiona siis prefl ilman s-line ulkopakettia johon pitäisi istuttaa facelift s-linen muovit.

      Takapuskuri on plug&play. Pelkkä puskurin alaosa riittää ja se käy kiinnityksiltään vanhaan ylempään osaan. Myös takatutkan silmät käy ristiin. Hunajakenno ritilä keskelle tietenkin tarvitaan jos ei jo löydy.

      Etupuskurikin istuu kiinnityksiltään, mutta vaatii jonkin verran muutakin tilpehööriä.
      - Vilkut/päiväajovalot - Kiinnitykset hieman eri kohdissa. Voisi vanhatkin ehkä jotenkin saada viritettyä, mutta nuo faceliftin ledilliset on lisähinnan väärti.
      - Etusumarit - Näissäkin kiinnitykset vähän eri kohdissa.
      - Puskurin verkot (sumarit + välijäähdytin).
      - Lampunpesimien luukut - Vähän oli muodossa eroa vanhan ja uuden välillä.
      - Pohjapanssari - Vanha on aivan liian pitkä.
      - Maski - Periaatteessa vanhakin maski kävisi, mutta uudessa puskurissa kaksi etututkan silmää pitää laittaa maskiin eikä ne mahdu vanhan maskin rimojen väliin. Vanhassa puskurissa kaikki oli itse puskimessa.

      Jos tämän savotan jälkeen ei ole vielä lompakko täysin tyhjä, niin halutessaan voi vielä päivittää etu- ja takalyhdyt kokonaisuudessaan niin saa täysin facelift look-a-liken. Ja tietty ovien alareunaan s-linen pokatut muovit kun kerran s-line päivityksestä oli puhe.

      Comment

      Working...
      X