Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

lukkopultin irroitus?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    lukkopultin irroitus?

    Mors!

    Olisko kenelläkään mitään hyviä ideoita miten sais lukkopultin eturenkaasta pois?
    Sitä on yritetty vääntää jo vastakierreholkin avulla euromasterissa, ja muutenkin todella kovalla momentilla. aivan käsittämättömän tiukassa tuntuu olevan. Auttaisko lämmitys, vai pitääkö purkaa koko etupää?

    #2
    Poraat irti, hyvä terä tai kaksi ja paljon leikkuurasvaa.

    Comment


      #3
      poraaminenkin on käynyt mielessä, mutta se on varmaan sen verran kovaa ainetta että onnistuukohan. Oletko itse porauttanut pultteja?

      Comment


        #4
        Noita lukkopultteja ei saisi vääntää kovin tiukkaan. Itse hankin juuri uuden lukkopulttisarjan, jonka ohjeessa annettiin kiristysmomentiksi 30-40Nm, ei siis juuri mitään. Jos tuollainen pultti ammutaan kuivana ranen rengaspajalla siihen 250+ Nm mitä ne yleensä laittaa rengaspultit, niin vaikeuksia on taatusti tiedossa.

        Comment


          #5
          Muutama vuosi takaperin tuli oltua rengasliikkeessä asentajana. Kun valitsette rengasliikettä niin kannattaa ehdottomasti varmistaa että niillä on asianmukaiset momenttisauvat ja taulukot siitä että mihin tiukkuuteen minkäkin automerkin mitkäkin vanteet laitetaan. Muuten on, niinkuin Ilkkakin tuossa jo sanoi, todellisia ongelmia tiedossa jos esim. tien päällä tapahtuu renkaalle jotain odottamatonta.

          Comment

          Working...
          X