Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Maalipinta probleema

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Maalipinta probleema

    Tuossa auton pesun yhteydessä huomasin apukuskin puoleisessa lokasuojassa oven ja renkaan välissä maalipinnassa kuplia.
    Joista tihkui jotain nestettä kun niitä painelin, muualta en noita löytänyt, ja nyt tuli mieleen että onko samassa kohdassa sisällä asustavalla sisätila lämmittimellä jotain osuutta asiaan, vai mikä tuollaiset on voinut aiheuttaa.
    Toivottavasti se olis maalin ja sinkin välissä, muuten voi peltityöt kutsua taas.

    Toisena asiana lähteekö c4 avantin takaikkunan reunalistat jotenkin ehjänä irti.
    Kun on tuo luukku hieman ruostekorjauksen tarpeessa, ja ei mielellään tuota takaikkunaa uusisi tuon takia, mutta ruostetta on siellä listojen alla.
    edit:siistitty

    #2
    Tuskin on lämmittemellä osaa tai arpaa tuossa kuplimisessa, ellei se nyt pääse lämmittämään peltiä reilusti (yli sata?) asteiseksi eli ole aivan siinä pellissä jotenkin kiinni.
    Harvoin sanon kun ei itsellä juuri ole varaa, mutta käytä välimerkkejä :)

    Comment


    • #3
      Tässä tapauksessa kaikki lienee mahdollista, tosin mitä muita merkkejä maalauksesta en kyllä löytänyt.

      Comment


      • #4
        Havaitsin etupuskurissa pari maalivauriota, en tiedä mistä helvetistä ovat ilmestyneet, mutta vierestä on kuprulla enemmänkin maalia joten oliskohan joskus jotain kolarikorjausta tehty ja nyt huonosti tehty työ alkaa näkymään kupruilevana maalina. Vai voisiko olla jo alun perin tehtaalta tullut tuollaista laatua 3v vanhassa autossa ja ilmenee vasta nyt?

        http://s139.photobucket.com/albums/q...gAnch=imgAnch1

        http://s139.photobucket.com/albums/q...gAnch=imgAnch2

        edit: historia selvisi eli autoa on tosiaan kolhittu edellisen omistajan toimesta ja maalautettu uudelleen, joten koko homma menee korjauspajan piikkiin. Hyvä näin että tämäkin tuli selvitettyä, mutta vituttaa tietysti kun auto seisoo taas kolme päivää pajalla.

        edit2: sellainenkin tuli mieleen, että myyjäliike myi auton minulle kolaroimattomana ja ostotilanteessa nimenomaan kysyin myyjältä, onko autoa kolaroitu tms. josta minun tulisi tietää. Vastaus oli että ei ole, totuuden voi lukea ylempää. Laitoin myyjäliikkeeseen selvityspyynnön ja huomenna soitto kuluttajaneuvontaan. Vit** mikä soppa tästäkin mahtaa syntyä.

        Comment

        Working...
        X