Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audin surkeisiin bi-xenon valohin apuja?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Se saattaa olla juurikin noin että se hajavalo puuttuu. En sitä osaa paremmin selittääkkään, mutta ei noilla vaan taho nähdä mitään vs oma A6.
    Tuo säätöhomma oliskin helppo jos sen vois tehdä omassa pihassa/talissa. Ei vaan oo tasasta pihaa eikä riittävän pitkää tallia. Mutta se tutkitaan kun keritään.

    Comment


    • Nyt on valoasiaa tutkittu hieman enemmän. Kuvassa on kännykällä kuvattuna se näkymä lähes niinkuin sen silmä näkee. Seuraavaa aurauskeppiä ei edes näy jollei suurenna kuvaa reilusti, sittenkin just ja just.
      Mutta nyt kun sain talliin hieman tilaa jotta pääsee edes jollain lailla tasaselle. Tallin valu on hiukan sinnepäin. Mitattiin noin mitta projektorin keskelle, joka oli n. 66cm. Oveen merkinnät mihin valot nyt näyttää ja jo siinä huomas että vasen näyttää hieman alemmas. Täydellistä matkaa, sitä 10 metriä ei ole mahdollista saada mutta noin 190cm.
      Vasen valo näytti tuolla matkalla 59cm ja oikee 60. Mielestäni aika alas. Nyt ne on testiä vailla ja säädetty summamutikassa noin merkkien puoliväliin, oikee hiukan ylemmäs. Toivottavasti tämä auttaa näkemään.

      Comment

      Working...
      X