Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

C4 100 2.6 Vikakoodien luku?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • C4 100 2.6 Vikakoodien luku?

    Moro! Uusi foorumilainen ja uusi Audin omistaja ilmoittautuu.
    Ei oo itseasiassa yhtään VAG-autoa ollut aikaisemmin.
    Sikäli erityinen tapaus tuo oma Audi-vanhus että mittarissa on vasta reilut 23 tkm. Auto on seissyt valtaosan elämästään.

    Sellainen kiinnostaa jo etukäteen (vaikkei mitään vikoja tunnu tällä hetkellä olevankaan) että saako / miten saa tuollaisesta '93-vuotisesta satkusta luettua vikakoodit? Jollain lukijalla ja/tai omalla lediviritelmällä?

    Kiitos vastauksista.

  • #2
    Perhana...väärään osioon tuli tuo viesti. Saa siirtää sähkö-osioon...

    Comment


    • #3
      Siihen saa 2x2 adapterin joka pelaa obd piuhan kanssa. Tai sit sen ledillä vilkuttelun. Konehuoneen sulakerasiassa on valkoinen ja musta liitin vierekkäin josta saa tietoa ulos.

      Comment


      • #4
        OT mut saisko autosta taustoja miks seissyt ja kuvatkin kiinnostais noin pakasta vetästystä.

        Comment


        • #5
          Niin voisit kyllä laittaa vaikka näyteikkunaan kuvien kera vähän tarinaa autosta? Vaikuttaa aika löydöltä.

          Comment


          • #6
            -92 satkusta en kyllä saanut tuommoisella 2x2 adapterilla ja obd-piuhalla mitään tietoja ulos. Ei saa yhteyttä ECUun. Kokeilin useammallakin softalla. Hienoa olis tosiaan nähdä kuvia noin pakasta vedetystä yksilöstä...

            Comment


            • #7
              Kiitos tähänastisista vastauksista. Jos jollakulla on tietoa millaisella lukija + adapteriyhdistelmällä tuosta varmasti saa koodeja ulos, niin otan tiedon kiitollisena vastaan.

              Täytyy perehtyä myös tuohon led-systeemiin. E34 Bemariin oli ainakin aika yksinkertaista virittää netistä löytyneiden ohjeiden perusteella led-valo jolla sai välkyteltyä koodit pihalle.

              Yritän jossain välissä napsia autosta muutaman kuvan. Ulkoasultaan ei kyllä ole mikään "hohtava helmi" koska auto on ilmeisesti ollut peitettynä jollain peitteellä seistessään ulkokatoksessa, ja tuo peite on hinkannut maalipinnan himmeäksi. Myllytys varmaan tulee auttamaan ainakin jonkin verran.

              Lyhyesti kerrottuna auton tarina on ymmärtääkseni sen tyyppinen että auton uutena ostanut henkilö työskennellyt ulkomailla ja on luullut saavansa auton verovapaasti Suomeen. Homma ei ole kuitenkaan jostain syystä mennyt suunnitelmien mukaan ja autoon on langenneet kovat verot päälle maksettavaksi. Omistaja on ollut niin periaatteen mies ettei ole suostunut noita veroja maksamaan, jonka seurauksena auto on seissyt vuosia käyttämättömänä. Vasta 2008 kun (auton ikääntymisen johdosta) maksettavan veron määrä on ollut enää reilun tonnin luokkaa, on omistaja raaskinut sen maksaa ja tässä vaiheessa auto rekisteröity.

              Comment

              Working...
              X