Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi -89 kattoluukun tilalle kiinteä ikkuna

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi -89 kattoluukun tilalle kiinteä ikkuna

    Moro

    Onko kukaan poistanut kattoluukkua ja laittanut tilalle kiinteää lasia? Saako jostain sopivaa tiivistettä jos vaikka sitten polykarbonaattilevyn laittais?

    Näyttää aika raskaalta tuo luukku mekanismeineen sisäkatossa, tekee mieli keventää audin taakkaa kaikesta turhasta, sisällä on enää kuppipenkit. Oviverhoilujen tilalle tulee alumiinilevyt. takapenkin tilalle pitäis löytää kaks kuppipenkkiä, että lapset kestää kyydissä :)

    Tästä alkaa tää mun audi harrastus

    #2
    Mr.Crossfire poisti erikoishenkilöautostansa sen.

    Comment


    • #3
      Tänään poistin ovipahveista (muoveista) puujäljitelmät, kaikki kankaat ja ovien sisäpuolelta äänieristeet. Täytyy metsästää sopivaa tiivistettä kattoikkunalle, kattoluukku on tuomittu lähtemään.

      Comment


      • #4
        Paikallisesta lasiliikkeestä löytyi työkoneen ikkunatiivistettä, siihen 6mm polykarbonaattilevy. Vähän joutui rälläköimään että sai tiivisteen istumaan. Ei ehkä nätein, mutta jos nopeutta saa lisää...

        Comment


          #5
          Mielestäni kannattaa funtsia sitäkin tilannetta, jos vedät sen laitteen katolleen johonkin ryteikköön. Siinä kohtaa tiivisteellä kiinni oleva pleksi ei kauheasti suojaa. Tästä syystä itse laitoin peltisen tukkeen kattoluukun reikään liimaamalla.

          Comment


          • #6
            oon samaa mieltä peltikaton laitosta, tuo polykarbonaatti oli vaan nopea ratkaisu. Tosin ei se vielä ole paikallaan, menossa vasta (pitäisi olla 6 kättä). Katon hitsaus ja maalaus ei nyt sopinut aikatauluun.

            Viikon vanhana audimiehenä on mukava nähdä että painonpudotukseen on joku muukin hurahtanut. Projektisivuilla vierähti tovi.

            Comment


            • #7
              Kun vedän coupen katolleen ryteikköön... :)

              Comment


              • #8
                Hieman offtopic, mutta ovipahvi tiivistää oven, joten niiden tilalle alumiiniset korvikkeet voi olla vähä hankalat toteuttaa.

                Comment


                • #9
                  Huomasin saman kun purin ovea, harmittelin kun en päässyt eroon muovisesta/painavasta ovipahvista. Tyydyin poistamaan äänieristeen "pahvin" sisäpuolelta ja poistamaan jalopuut + kaikki kankaat. Lunta olis tuprunnut liikaa sisälle. Mitä vähemmän painoa ja enemmän ääntä sen parempi :)

                  Comment

                  Working...
                  X