Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A80 lähivalot ei toimi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A80 lähivalot ei toimi?

    Hei!

    En tiedä onko oikea paikka laittaa tätä ongelmaa?, mutta kun valoista on kyse niin ilmeisesti kyllä.

    Eli eilen lakkasi lähivalot audissa jostain kumman syystä toimimasta (audi a80 vm91 1.6) pitkät toimii ja parkit moiteettomasti. Lähivalojen viiksessä on siis parkit ja lähivalot samassa, ylemmässä vilkut ja pitkät. Onko jollakin ollut samaista ongelmaa, että kannattaako suosiolla heti vaihtaa lähivalojen viiksi? ilmeisesti vilkku ja valoviiksi tulee samassa paketissa? Eli kun laittaa ajovalot päälle näyttää, että olisi parkit päällä.

    Sulakkeet tarkastettu ja H4 polttimot mitkä ovat ehjät.

  • #2
    Mittaa viiksipaketin toiminta yleismittarilla. Eli rattimuovien alapuolelta kaksi ruuvia auki, niin se ylempi muovi irtoaa siitä ja viiksien kontaktipinnat tulevat näkyviin. Siitä sitten tutkimaan, mittailemaan ja viiksiä rämpyttelemään.

    Comment


    • #3
      Audilla ei ole mallia A80, eli kyseessä taitaa nyt olla Audi 80, moottoritilavuudesta päätellen.
      Itse viasta, niin sulla on todennäköisimmin valoviiksestä terminaali kärähtänyt, tyyliin tämä. Ei muutakun uutta osaa tilaamaan, sitten ratinsuojamuovit irti, ratti irti, liittimet irti ja nitkutat viiksipakan pois paikaltaan, pari ruuvia pitää viiksiä toisissaan kiinni, ne irti ja uusi viiksi pakkaan tilalle + kasataan päinvastaisessa järjestyksessä.

      PS. Jos ei ole valoja releytetty, niin suosittelen etsimään haulla ohjeet miten tehdään, säästää tulevia viiksiä huomattavasti.

      Comment


        #4
        Tuosta näytti löytyvän muutama vaihtoehto etsimistä helpottamaan.

        Comment

        Working...
        X