Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

KW napsuu

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • KW napsuu

    Sain vihdoin ruuvattua alustasta puolet alle eli etupään. Ääriasentoihin rattia kääntäessä jouset napsuu kun tolppa kiertyy hiukan ja progressiojousi sekä varsinaisen jousen sauma antaa periksi ja kuuluu ikävä kolahdus. Koitin öljytä tätä väliä mutta ei auttanut kuin aavistuksen. Onko jollain vastaavaa ongelmaa ja siihen vaikka ihan ratkaisuakin? Yksi vaihtoehto olisi lukita nämä joiset keskenään, ettei tätä liiskahtelua pääse tapahtumaan mutta haittaako se sitten jotain..?

    #2
    Saattaa olla hassu kysymys, mutta onhan sinulla niiden kahden jousen välissä tuollainen holkki johon tuo varsinainen jousi istuu oikein ja tuo apujousi on alapuolelta myös tuettu? Jouset eivät siis saa olla toisiaan vasten. Muuta selitystä en keksi. Se että apujousen tilalle olisi tehty alumiiniholkki kokonaisuutena pitää kolinaa aina kuin iskari venyy ääriasentoonsa, mutta siviiliautoissa ei tällaista ole tarkoituksenmukaista rakentaa.

    Comment


    • #3
      Joo siinä välissä on semmoinen ehkä muovinen rinkula ja muutenkin paketti on sellainen kuin paketissa tuli. Kattoo ny jos rupeis napsuminen loppuu tai sit pitää vaan ajella loivempia kaarteita =)

      Comment

      Working...
      X