Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 takavalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 takavalot

    Moi,

    Elikkäs, A6 2006 toisen puolen takavalot Eivät oikein pelaa. Siis kaikki valot vilkkuineen. Tai pelaavat jos alat tarkistamaan virrat päällä mutta heittää sitten hetken ajon jälkeen hälyt kaikista valoista vuoron perään. Onko kokemuksia asiasta, äkikseltään tuntuis poltin pohjan olevan sökö. Testaaminen vain vähän hankalaa ilman uutta osaa. Jos jollain ollut samaa vaivaa niin mielellään kuulisin syytä vikaan ennenkuin ostelee uutta osaa.

    #2
    A6 takavalot

    Mulla herjasi kanssa (A6 4f -08) pienen ajon jälkeen palanutta parkkia ja jarruvaloa. Kun pysähdyin ja menin tarkistamaan, valot toimivatkin normaalisti. Kun sammutti auton ja käynnisti uudelleen oli vika poissa. Hetken matkaa taas ajettua uuden startin jälkeen sama ralli jatkui.

    Vikana oli takalampun liittimessä oleva maadoitusnasta, joka oli hapettunut. Pikku rapsuttelulla kontaktisprayllä toimii edelleen.

    Comment


    • #3
      Liitintä kyllä jo räplänny. Tiiä sitte vaikka löytyski sieltä maa puolelta ku kaikki valot reistaa. Parkkejaki on se kolome ja välillä niistä toimii yks ja välillä kaikki välillä ei yhtää. Onko siinä lampun pohjassa etes oikein mitään mikä olla rikki kuin liitin?

      Comment

      Working...
      X