Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 4F Left dipped headlight

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A6 4F Left dipped headlight

    Mistähän mahtaisi johtua, tuli autooni tänään piippauksen kera. Simämääräisesti polttimot palaa, Xenoneita en huomannut testata palaako kummassakin polttimot. Mitähän polttimoa auton ajotietokone pyytää vaihtamaan?

    Vika löytyi, kuskin puolen Xenonvalo lakkasi toimimasta! Missä tuollaiset polttimot kannattaisi vaihtaa, pareittainhan ne kannattaa aina vaihtaa jos toinen palaa. Laakkosella on varmasti ihan ryöstöhinnat kyseisien valojen vaihtamiselle? Korjaamon pitäisi olla Tampereella.
    Viimeksi muokannut paavmi88; 2.3.2013, 11:25.

  • #2
    Left dipped beam on vasen lähivalo. Jos on bixenonit niin sen pitäisi tuolla hälyllä olla palamatta kokonaan josko häly on aiheellinen. Saman virheen saa sekä polttimon että ballastin tai sytyttimen rikkouduttua.

    Comment


    • #3
      Uskoisin polttimon palaneen, vielä auton alkuperäiset ja 78tkm mittarissa jo kilometrejä. Kiitokset nopeasta vastauksesta.

      Vielä askarruttaa vaihtopaikka?! Laakkosen hinnat tietäen pitää todennäköisesti kiertää kaukaa?

      Comment


      • #4
        Polttimojen tee-se-itse vaihtoon ohjeita tuolla http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...d.php?t=121008

        Sytytin vaihtuu samoilla ohjeilla kun on polttimon perässä kiinni. Mutta jos ballasti olisi rikki niin se on umpion alla ja vaatii käytännössä umpion ja täten myös etupuskurin irroittamisen, tuossa menee ensi kertaa tehdessä tunti ja toisen kerran 15min.

        Comment


        • #5
          Kiitokset hyvistä ohjeista, noilla luulisi jo polttimon vaihdon onnistuvan! Kävin jo valmiiksi hakemassa Motonetistä Philipsin +200% more light Xenon Colormatch D2S polttimoita kaksi kappaletta, pitäisi värilämpötilaltaan olla 5000 kelviniä. Olisiko jollakin henkilöllä lämmintä tallia Tampereella ja halua vaihtaa kahta polttimoa pientä korvausta vastaan nyt viikonloppuna?

          Comment

          Working...
          X