Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

ksenon-polttimon vaihto c4 97

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • ksenon-polttimon vaihto c4 97

    Moro

    onko kenelläkään kokemusta polttimon vaihdosta -97 avantiin. Xsenonit on alkuperäiset ja pelkkää poltinta ei voi vaihtaa. Irrottelin kuitenkin polttimon ja katkoin polttimon johdott. Ajattelin kokeilla jos uuden polttimon saisi rakenneltua vanhan tilalle.vavnha poltin näytti olevan metalli kopan sisällä jossa oli hyytelön sisässä sähköosia ja metallikopasta lähtää johto ilmeisesti jonkun näköiselle muuntajalle tai vastaavalle.

  • #2
    Tästäkin löytyy muistaakseni haulla jo valmis ketju mistä löytyy tietoa.

    Comment


      #3
      Orkkiskoppaan on mahdollista vaihtaa tarvikepoltin. Vaatii esim. jekkulankaa, rautasahan, pienen metalliterän, pieniä itseporautuvia ruuveja ja tietenkin tarvikesarjan ballasteineen päivineen. Ekalla kerralla tunti tai pari aikaa eikä lehmän hermoista ainakaan haittaa ole.

      Comment


      • #4
        Poltin vaihdettu. Vanhalle sytyttimelle ja muuntajalle. D2s poltin muokkautu rälläkän kolvin ja liittimien avulla vanhaan umpioon. Aikaa meni pari tuntia ja näyttäisi toimivan ihan hyvin. Alkuperäinen sytytin tuntuu polttimon ollessa lämmin temppuilevan mutta kylmänä poltin syttyy ja palaa niinkuin pitää.

        Comment


        • #5
          Mulla on myynnissä uudet D1S polttimot jotka sinne kuuluvat. Onko autossa hyvä vakuutus :D Xenonien kanssa ei hirveesti kannata pelleillä. :)

          Comment


            #6
            Vaihda vaan se ballastikin jos ei kunnolla syty. Alkuperäinen on kuitenkin 16 vuotta vanha ja kokemuksesta saman ikäiseen autoon vaihtaneena voin kertoa että ei mene enää montaa kuukautta kun ei syty enää lainkaan.

            Ei siinä mitään muuta tapahdu kuin jonain päivänä se vain lakkaa toimimasta että sinänsä ei kannata xenoneja pelätä. Ainoa varottava asia on, ettei tunge sormeaan sinne polttimon paikalle johdon päähän ja käännä valoja päälle. Reilu 25 kilovolttia sytytysliipaisu tuntuu kuulemma ikävältä.

            Comment

            Working...
            X