Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

100 s4 abs anturi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    100 s4 abs anturi

    löytyiskö keltää abs anturia hyllystä? tai mistä sellasta kannattaa ruveta kattelemaan. rupes valo palamaan tolppa remontin jälkeen.

    #2
    Motonetin anturit on ainakin itellä toiminu hyvin, eikä oo kalliit. Taitaa vaan seinäjoella olla tilaustavaraa... http://www.motonet.fi/web/guest/etus...ductid=23-1757 Varmaan vastaavia saa muualtakin?

    Comment


      #3
      Lisään omankin "hyvän" kokemuksen motonet anturista. Istui paikoilleen, kuin isä äitiin ja toimii a-ok.

      Alkuperäinen oli istahtanut sen verran tukevasti nilkkaan, että ei ollut enää poistettavissa.

      Comment


      • #4
        Komppaan motonetin anturin parhautta. Vanhat eivät lähteneet suosiolla irti, joten oli ihan kiva että kerrankin ei tarvinnut niitä ehjänä ottaa irti.

        Comment


          #5
          Juu motonetista anturi ja tepolta tai marmorilta sitten kuparinen lukko sovite jossei varmasti saa lähtemään vanhaa anturia irti ilman murjomista. Näin tein itse ja jäi maksamaan alle puolet marmorin vastaavasta paketista.

          Comment


            #6
            Muistat vain katsoa että anturi tulee samalle etäisyydelle laskenta kehästä ,ettei jää liian kauas joka ilmanaa abs ruksuttamisena juuri ennen pysähtymistä. jos näin käy niin varovasti naputtelet anturia syvemmälle vähän kerralla niin ettei se osu tietenkään laskenta kehään ja hajoa pahimmassa tapauksessa. Koe ajo säätöjen välillä ja jos toimii niin antaa olla sitten siinä.

            Comment


              #7
              Anturin asennuksessa on käytetty jotain voiteleluainetta paikoilleenlaiton yhteydessä. Anturi niin pohjaan, kun nätisti menee ja sitte vetäisee sitä ihan himpun irti päin. Vaihde vapaalle ja pyöräytys navasta, niin sen kyllä huomaa, jos anturi on liian syvällä.

              Comment

              Working...
              X