Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100 typ44 quattron takaylätukivarret?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 100 typ44 quattron takaylätukivarret?

    Onkos kukaan muu ajatellut laittaa unibal-niveltä tuohon ulkopäähän suojattuna ja rasvanipalla? Olisi helppo ainakin vaihtaa kun väljistyy ja noita kun saa aikasen edukkaasti maailmalta jopa kotimaastakin.
    Eihän tuo originaaliratkaisu mitenkään sinäsä hankala ole mutta unibal on unibal.
    Nyt lauantaina joutuu kuitenkin menemään ja vaihtamaan ylävarret paitsi että ei ole kun yksi kun saksasta ei kerennyt tulemaan toista niveltä/vartta.

    On vanhat aivan totaalisen kaput varmaan 2cm väljää ja näitä ei katsastuksessa huomattu.....

    Onko jollain Helsinki Hamina virojoki akselilla tuollaista ehjää niveltä notkumassa ylimääräisenä hyllyssä? Kun tässä vielä lauantai aamuun hengataan stadissa niin täältäpäinkin voi tarjota jos jollain on. Saisi vaihdettua molemmat samaan syssyyn.

    Aika arvokasta tavaraa tuntuvat olevan kaikkialla muualla kuin Motonetissä.

    No jos ei tule toista vartta niin ajellaan talvirenkailla :) Ei viitti kulutella uusia suvikumeja pilalle noilla BMW kulmilla.

    #2
    Paikallisesta varaosaliikkeestä sai saksalaiset osat 90€/pari. Käy kyselemässä eri liikkeistä.

    Comment


    • #3
      Raahesta ei saanut ainakaan, Osaset ja Fixus liikkeet löytyy mutta ei saanut kummastakaan. Tilasin TÄÄLTÄ mutta järkyttävän hidasta! 6.7. tilasin, 16.7. toimituspäivä mutta ei ainakaan vielä ole tullu perille!

      Edit. 20. päivä saapui perille.
      Viimeksi muokannut antti_aamunen; 21.7.2012, 08:37.

      Comment


        #4
        Jos ei Suomesta muka löydä, niin muualta löytää mm.:

        Typ44-harrastajakauppoja: CustomAutoCraft tai Audi100 Shop
        Yleisiä Saksan hyviä varaosakauppoja: TeileSuche24.de tai PKWteile.de

        CAC:n tukivarret ovat tosin niin edullisia, että en tiedä millaista läkkipeltiä ne oikein ovat :) Tosin, se on kyllä onnistunut saamaan myyntiin ihan hyviäkin osia mielettömän edulliseen hintaan. Noista molemmista yleisistä varaosakaupoista tullut tavarat aina viikossa ja postit eivät päätä huimaa. CAC:lla ja Audi100:lla vähän kalliimmat postit, kun kuitenkin perimmiltään yhä harrastajapohjalta myynti toteutetaan.

        Comment


        • #5
          Saksanpoika yllätti ja takaylävarsi napsahti kätöseen aamusella :).Vanhat kun saa irti niin pitää ruveta modaamaan noita unibalpäitä sinne ulkopäähän. Jos näistä saisi vielä tehtyä oikein sellaset että niitä uskaltaisi muillekin tehdä. Tästä aiheesta lisää kun pääsee toteuttamaan itseään. :)

          Comment


            #6
            C4:een hain motonetistä noi takaylätukivarret. Oli saksalaiset Optimalit 39,90/kpl. Näyttäis olevan sama osa typ44:ssa. Mielessä oli kans laittaa uniballit, mut ei taida jaksaa alkaa modaamaan... ainakaan nyt.

            Comment


              #7
              Samat tukivarret menee v8:iin, 200:een quattroon, 100 quattroon, c4-koriisiin quattroihin alkupään a6 asti.

              Comment


                #8
                http://www.ebay.de/itm/Lenker-Radauf...-/230773181548

                Tilasin tuolta 2 kpl oikean puolen tukivartta ja tarkoituksena olisi rälläköidä toisesta vasemmalle puolelle sopiva. Oikean puolen Moog -tukivarsi maksaa siis 39,89€ ja vasemman 71,89€. Rockautossa 29€ samaiset Moogit mut rahti on isompi. Monta merkkiä olen kokeillut, mutta mikään ei ole kestänyt vuotta-kahta pitempään. Pohjanoteeraus oli jotkut no name -kiinanihmeet, joiden suojakumit murenivat kolmessa päivässä.

                Comment


                  #9
                  Oikean puolen tukivarresta saa tehtyä vasemmalle käypäsen, kun katkaisee päiden kierteiden alussa olevan "lirpukan" pois.

                  Comment

                  Working...
                  X