Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A6 Avant puskuripaneeli

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A6 Avant puskuripaneeli

    Moikka kailille ja kiitos avuista jo etukäteen. Eli keissi olisi vaihtaa Audi A6 Avant 4F:n takapuskuripaneeli S-Line malliseen. Miten kyseinen paneeli on kiinni ja mitä joutuu tekemään, jotta sen saa irti? Omassani on tullut itseäni häiritsevä naarmu edellisen omistajan toimesta toisen pakoputken läheisyyteen. Todennäköisesti osunut kiveen tai johonkin muuhun vastaavanlaiseen terävähköön esteeseen. Salmitilla näkyy olevan kohtuuhintaisena pohjamaalattuna kyseinen paneeli, onko huono idea alkaa vaihteleemaan? Omassani on peruutustutka puskurissa ja leditakavalot, onko jotain varottavaa asennuksessa?

    Linkki paneeliin:

    http://slamit.net/product/5731/audi-...eeli-2005-2008

    Ps. Mustaa muovia oleva perusversiokin passaa autooni ja jos jostakin saa edullisesti, niin olkaa ystävällisiä ja vinkatkaa asiasta! :) Autossa ei ole vetokoukkua ja putket ovat kummallakin puolella perää.
    Viimeksi muokannut paavmi88; 2.7.2012, 16:56.

  • #2
    Jos jotakin askarruttaa paneelin vaihtaminen, vaihdoin omassa kotipihassani omaan paneelin. Paneeli on kiinni auton pohjassa muistaakseni viidellä torx-ruuvilla. Tämän jälkeen se on vielä kiinni noin kymmenestä kohdasta puskurissa ns. "kynsillä". Lähtee helposti irti kun etsii kynsien kohdat ja painaa varovasti ruuvimeisseliä kynnen kohdalle. Samalla kannattaa vetää taaksepäin paneelia ja kynnen pitäisi naksahtaa irti puskurista. Kynnet ovat aika tiukat joten ei kannata olla liian helläkourainen, sai jonkun verran nykiä jotta kaikki kynnet irtosivat. Aikaa lysti vei itselläni noin 40 minuuttia, kokenut autokorjaaja irroittaa varmasti pienemmässä ajassa.

    Comment


    • #3
      Puskurissa kiinitettynä Audin alkuperäinen S-line varustepakettiin kuuluva puskurilippa.
      Attached Files
      Viimeksi muokannut paavmi88; 26.7.2012, 11:26. Perustelu: Kuva liitetty oikein ilmoon

      Comment

      Working...
      X