Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 4B pakoputkea..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 4B pakoputkea..

    Mites onko tietoa miten vaikuttaa äänimailmaan tuollaisessa 2.4 V6 koneessa jos jättää takapöntöt pois ja tekee 2.5 tuumaisesta rööristä uuden, catista taaksepäin tai sit ostaa jotkut ns. halpis pöntöt ulostulolla? Olis kiva saada vähän muhkeemmat soundit mut ei mitään överiä kun auto ei kuitenkaan mikään ohjus ole, eli hirvee meteli mut maisema ei vaihdu:D Ideoita?

    #2
    Täältä lukemalla voi joitain ideoita saada eri kokoonpanoista.

    Comment


    • #3
      Ei sieltäkään oikein tullu juuta eikä jaata vastaukseksi... Kai jollain nyt on kokemuksia, et millainen meteli tulee jos ne pöntöt jättää takaa pois? Tai sit pitää vaan kokeilla aluksi ilman ja kuullostella.. :)

      Comment


      • #4
        Jos on mahdollisuus itse putkea rakennella, niin kannattaahan se suora putki ainakin kokeilla. Saattaa tosin joillain kierroksilla antaa ikävää kuminaa sisälle. Varsinkin avantissa tuo taitaa tulla pahemmin esiin, kun äänet pääsee helpommin kabiiniin. Sopivimmat (ja riittävät) äänet saa luultavasti pelkästään takapöntöt vaihtamalla, mutta sopivaa vaimenninmerkkiä ei ole antaa...
        Itsellä tuossa A6:ssa on taitaa olla orkkisputki joillain vapaammin virtaavilla takapöntöillä. Äänet on suht kovat, mutta sisälle ei häiritsevästi kuulu. Omaan korvaan kuulostaa hyvälle ja kuutosen äänet kuulostaa sopivan racelta :)

        Comment


        • #5
          Omassa Audissa on vaihdettu takavaimentimet läpivirtaaviin ja sillä sai tuota huminaa autoon sisään. Ei miellytä ainakaan itseäni joten vaihtuu varmaankin toisenlaisiin vaimentimiin tässä jossain kohtaa. Muuten kyllä rouskuttaa ulospäin suht kivasti mutta se humina sisällä vaan pilaa sen fiiliksen, varsinkin kun automaatilla rauhassa ajaen majailee kierrokset helposti juuri väärässä kohtaa.

          Comment


            #6
            Jos meniskin perä edellä puuhun ja vaihtais/poistais keskivaimentimen?

            Comment


            • #7
              No juu itellä on kans automaagi ja tuli myös tossa mieleen toi et mitenköhän mahtaa tuo äänimailma mennä sen kans.. Pitää siis kokeilla eri kombinaatioita, aluks vois tehä pelkän suoran putken ilman mitään vaimentimia. Sit jos se on liikaa niin sitä on sit helppo alkaa modaamaan, et hommaa sit aluksi välivaimentimeks sellaisen simonssin läpivirtaavan pikkuvaimentimen ja jos se ei riitä niin ottaa sen pois ja laittaa sellaiset taakse ja jos ei sekään oo sopiva niin sit viel välivaimentimeks yks moinen..

              Niin juu kyllähän sen putken sinne tekee helposti valmiista mutkista ja suorasta, mutta se et miten sen sinne auton alle saa niin se on eriasia :D

              Comment


                #8
                Osaisko joku sanoa tähän juuta tai jaata? Eli bitukan alta löytyy tuplaputkisto, jotka yhdistyy keskivaimentimen kohdalla ja erkanevat sitten uudestaan. Keskivaimennin alkaa olemaan aika hapero, vuotaa vähän ja osittain kiinnike haljennut. Kysymys kuuluukin, että eikö ongelman voisi ratkaista ottamalla keskipönttö kokonaan veks ja laittaa suoratputket tilalle? Vai näkeekö joku jotain estettä tälle?

                Comment

                Working...
                X