Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B7 8E parkkivalojen vaihto?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B7 8E parkkivalojen vaihto?

    Yritin tänään xenonien laiton yhteydessä vaihtaa parkkipolttimot samalla ledeihin, mutta homma ei ollutkaan yhtä helposti sanottu kuin tehty...

    Tilaa on rajallisesti (tämä ei haittaa kun omistan hennot kädet :p), mutta se polttimo... p*"!*le se ei lähde irti, sain tuosta kannastakin ihan hyvin kiinni ja kaikilla voimilla koitin sita repiä ulos niin ei liiku. Tuntu melkein siltä että tulee umpion sisuskalut mukana ku koitin väkertää irti :D

    Onko noissa joku klipsi tai vastaava erikoinen tapa millä ne on kiinni vai onko se vaan oikeesti ihan jumalallisen tiukassa?

    Auttakaan nyt miestä hädässä, kiitos jo etukäteen :)
    Attached Files

  • #2
    Muistanko ihan väärin mutta eikös tota kantaa käännetä eka 90 astetta ja sit sen pitäis tulla vetämällä pois.. En nyt ihan varmaks vanno.. :)

    Comment


    • #3
      Onko sillä väliä kumpaan suuntaan sitä kääntää? Nimittäin apparin puolta pyörittelin ihan ympäri kokonaan eikä tullut pihalle?

      Comment


        #4
        Eikö tuossa lähde koko umpio irti parissa minuutissa niinkuin B6sessakin. Varmaan helpompi vaihtaa niin ei tartte gynekologin otteita.

        Comment


        • #5
          Ei muistaakseni. Kuvassa kanta on "poikittain" umpioon nähden niin käännäppä se pystyasentoon umpioon n'hden ja koita sitten kiskasta..

          Comment


          • #6
            Eikö tuossa lähde koko umpio irti parissa minuutissa niinkuin B6sessakin. Varmaan helpompi vaihtaa niin ei tartte gynekologin otteita.
            B7:ssa joutuu irrottaan etupuskurin että saa umpion irti.. :)

            Comment


              #7
              Ainii B7 taitaa vaatia puskurin irroittamisen jos meinaa umpiot irroittaa :D

              EDIT: Hidas

              Comment


              • #8
                Joo siihen lopputulokseen tulin ettei umpion irroitus onnistu ihan tuosta noin vaan :D Kokeilen kääntää sen pystyasentoon kun pääsen seuraavan kerran kokeilemaan, palataan astialle....

                Comment


                • #9
                  Ei sitä mihinkään tarvitse käännellä...vetämällä lähtee poies, voipi olla vaan tiukassa...Näin ainakin omassa tapauksessa, kyseessä siis Xenonneilla varustetut umpiot...

                  Comment


                  • #10
                    Omassa on halogen umpiot joihin laitoin jälkiasennus xenonit, en tiedä sitten onko mitään eroa noilla parkkipolttimoiden kiinnityksillä, mutta tiukassa se tosiaan on...

                    Comment


                    • #11
                      Ne lähtee ihan vain vetämällä ja on pirun tiukassa. Itse tosin vaihdoin ledit takaisin normaali parkeiks, kun en saanut ledejä pelaamaan ilman vilkkumista. Kokeilin canbusseja ja normaaleja. Kerro jos saat ledit toimimaan??

                      Comment


                        #12
                        Kyllä ne canbus leditkin pelaavat mutta tuossa B7:ssa ne vaatii vain vastuken / decooderin lisäksi. Liian kranttu tuo auto.

                        Comment


                          #13
                          Just äsken kaverin A3 2007:aan vaihdettii toinen parkki, samanlainen kun tuossa ekan viestin kuvassa. Papukaija/vapahtaja/siirtoleukapihdeillä piti kiskoa kun oli niin tiukassa. Eli vetämällä irtoaa.

                          Comment


                          • #14
                            Itse tosin vaihdoin ledit takaisin normaali parkeiks, kun en saanut ledejä pelaamaan ilman vilkkumista.
                            Ledstyle:ltä löytyy tähän ongelmaan ratkaisu, kannattaa kysäistä...

                            Comment


                            • #15
                              Noniin ja nehän lähti pois kun nappasin pihdeillä kiinni ja nykäsin :) Ja noissa muuten toimii canbus ledit ihan ilman mitään vastuksia, nähtävästi riippuu siitä minkälainen canbus ledi on kyseessä, mutta omani ainekin toimivat ihan niinkuin pitääkin, kiitos kaikille avusta ;)

                              Comment


                              • #16
                                Kerrotko vielä mistä hommasit toimivat ledit? Kokeilin noita Ledstylen parkkeja jotka puheitten mukaan piti pelata tuossa profiilin kulkineessa mut nekin välkky ja sit sammui kokonaan.

                                Comment


                                • #17
                                  Omani ovat tilattu joko www.autoledit.fi tai sitten juuri tuolta ledstyleltä, taisi olla niin että etuparkit tilasin ledstyleltä ja rek. kilven valot tuolta autoledistä OT/ ja ne eivät tosiaan toimineen pitkään ne rekkarin valot OT/ . Toinen ledi ei ole tällä hetkellä paikallaan kun sille kävi vähän huonosti :D mutta tuota toista joka jäi jäljelle niin testasin molemmin puolin ja toimii oikein hyvin. Se on malliltaan tämä
                                  https://www.ledstyle.fi/index.php?pa...mart&Itemid=70

                                  Comment

                                  Working...
                                  X