Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 umpion merkinnät

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 umpion merkinnät

    Miten tuon umpion merkintöjä nyt pitäis oikein tulkita? Onko nämä siis xenon hyväksytyt vai ei? Hämää vielä lisää kun ovat siis H7 lähivaloilla ja tuossa mainitaan myös D2S mutta eihän se sinne sovi...?
    Attached Files

    #2
    Samat leimat monessa umpiossa, mutta hyväksyntä on validi vain oikean polttimon kanssa.

    Minulla on ex autosta pari D1S projektoria kellarissa jos haluaa askarrella. En sittenkään osaa kertoa tuleeko niistä lailliset vai ei, epäilen ettei.

    Haulla paljon lisää tästä, mutta perus-sääntönä voi pitää että mikään H-kannalla oleva xenon ei ole koskaan hyväksytty.

    Comment


    • #3
      Juu nämä jälkiasennus-säädökset on tuttuja juttuja, ihmetytti vain tuo merkintöjen suuri määrä kun on tottunut vähempiin muiden autojen parissa, varsinkin kun tuosta vois päätellä noiden olevan hyväksytyt xenon polttimoillekkin :) koitin tosta merkintäviidakosta etsiä haulla mutta en löytänyt vastausta, varmaan väärät hakusanat kehissä :/

      Comment


      • #4
        Samaa umpion pohjaa käytetään eri variaatioissa siten että laitetaan sisäkalut ja lasi(muovi) sen mukaan mikä polttimo on kyseessä. Nuo merkinnät eivät varsinaisesti ole hyväksymismerkintöjä. Polttimon kanta ja lasin merkinnät kertovat hyväksynnän.

        Comment


        • #5
          En löytäny lasista mitään muita merkintöjä kuin ihan alareunasta parista kohtaa. Toinen on pitkien kohdalla ja siellä lukee H7 ja VOL. Sitten lähivalojen kohdalla lukee H7 ja D2S. Onko nämäkin vaan jotain yleismerkintöjä jotka on kaikissa audin valoissa? Missäs ne kyseisen umpiokombinaation määräävät hyväksynnät nyt sitten löytää jos ei umpion päältä kun lasissakaan ei mitään hyväksyntiä ole... Vai enkö nyt vaan tajua tätä asiaa?
          Attached Files

          Comment

          Working...
          X