Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 vm 2004 facelift yms

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 vm 2004 facelift yms

    Kertokaas viisaammat mitkä koriin osat menee suoraan ilman muokkauksia ja mitkä menee pienin muokkauksin...

    Autona on A6 vm 2004, käyttöott 11/03 2.5 TDI Quattro manuaalivaihteinen farkku, eli vissiinkin avantti...Ehkä mahdollisesti C5-koppanen, en siitäkään todellakaan varma ole.

    Ensiksi pitäisi saada puskurin facelifti, sekä valo-umpioista ledilliset. Kertokaas mitkä menee suoraan. S-linen puskuri? Haluisin sellasen missä se maski on yksi iso kappale ja rekkari keskellä ja siellä alhaalla sellanen systeemi. Ehkä kuva sen tyylisestä helpottaisi... google.... http://www.theautochannel.com/news/2...64652.1-lg.jpg
    http://www.autoinfection.com/wp-cont...attro-a4-1.jpg (joo on A4:nen ja siinä on myös kivat lamput... ja se juttu siellä alhaalla mitä tarkootan)
    http://photos.autoexpress.co.uk/imag...to_24795_7.jpg

    ehkä nyt noista saa jotakin vihiä minkälaista...

    Toinen on ne valoumpiot, sellanen missä on se päivävaloledijuttu sellanen mutkikas viiva... Kuva kuten tuossa ylläolevassa a4 mm...

    sit olis takavalot, millaset siihen sais, ja saako suoraan?

    ja takakontti, vihaan sitä kun siinä on se ihme systeemi missä on aukasunappi ja sellanen musta reunus ympäri koko... http://cdn.stratmosphere.com/images/..._111_large.jpg ton näkönen suunnilleen nyt ja jotakin vähän tähän tyyliin haluisin http://static.cargurus.com/images/si...789689619.jpeg

    Nyt viisaammat saisivat mielellään opastaa ensimmäistä audiaan rakentavaa...

  • #2
    http://www.nettiauto.com/audi/a6/?id...&show_search=1

    Sieltä katsomaan mieleistä.
    Ei tuosta C5:sta saa C6:n näköistä, eikä B8:n

    Ja sinulla on facelift a6:n nyt.

    Comment


      #3
      Mielipide on jokaisella mutta mun mielestä ei tuota 4B koppaa kannata alkaa tekemään 4F kopan näköiseksi. Siitä ei saa siistiä tekemälläkään. Jää väkisin tehdyn näköiseksi. Eli ei hieno.

      Comment


        #4
        Helpommalla pääset kun vaihdat suoraan koko auton tuohon 4F-koriseen :)

        Comment


          #5
          1. Puskuri
          - Audin valikoimasta ei löydy autoosi puskuria, jossa olisi sekä single frame ("maski on yksi iso kappale ja rekkari keskellä") että keskellä alhaalla "systeemi". Menee aina tarvikepuolelle (tai itse tekien). Lähtisin etsimään ebay:sta hakusanalla: Audi A6 4B Stossstange (kyllä vaan - kolme s-kirjainta peräkkäin). Ulkonäöstä en anna neuvoja, muut ovat jo tehneet sen. Konepeiton muokkaamiseksi kuitenkin menee, koska nyt autossasi puskurin yläpuolinen maski on osa konepeltiä.

          2. Ajovalot
          - sama kuin edellä. Tarvikeosien myyjiä on maailma ja internet ainakin puolillaan. Slamit.net esimerkiksi.

          3. Takakontti
          - tämä taitaa mennä sitten ihan itse tekemiseksi. Toki auton väriin maalaamalla saat hyvin toisennäköisen tuloksen, mikäli autosi ei ole jo nyt musta.


          Ja olit oikeassa niistä mallitarkennuksista: korimalli on C5 (tunnetaan myös Audin tyyppimerkintänä 4B), farkun korimalli on Audin kielessä Avant ja kuten aiemmin mainittu, sinulla on kyseisen korimallin facelift-malli (vuosimallit 01-04).

          Comment

          Working...
          X