Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi a4 b5 takavalot ei toimi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi a4 b5 takavalot ei toimi

    Mikäköhän vika takavaloissani mahtaa olla, kun laittaa pitkät päälle niin takavalot sammuvat? Polttimot ovat ehjät. Muuten takavalot toimivat normaalisti. Myöskin kun pitkien vilautusta käyttää niin takavalot toimivat normaalisti. Onko valoille jotakin sulaketta yms. missä voisi olla vika? Auto Audi a4 b5 -96

  • #2
    Oliko sedan vai avantti? Oon vähän vastaaviin vikoihin tavannut silloin, kun jokin sulake on palanut niin virta kiertää väärään suuntaan sulaketaulun tai maan kautta. Onko etusumarit päällä? esim. sattuisiko takavalot saamaan virran jostain syystä sen kautta ja pitkät katkoo sitten sitä.

    Comment


    • #3
      Sedan on. Joo unohtu sanoo eli takavalot toimivat vain jos etusumuvalon nappi on kojetaulusta pohjassa. Etusumuvaloja ei autossani ole. Vika tuli ihan yllättäen, ennen toimivat normaalisti. Missä autossa sijaitsee takavalojen sulakkeet?

      Comment


      • #4
        Muistaakseni itselläni oli juuri vastaava ongelma ja syy oli palanut sulake. Vaihto auttoi eikä ongelmia ole ollut sen jälkeen. Sähkökaavioista kun katselin niin syy oli juuri tuo, että virta kiersi maan ja sulaketaulun kautta, kun kulkusuunta vaihtui sulakkeen puuttumisen vuoksi. Itse tarkistin takavalojen johdotukset ja polttimotkin vaihdoin, takavalot ei ole alkuperäiset ja niissä oli vähän heikot johdot mitkä liimasin paikalleen kantoihin. Todennäköisesti aiheuttanut oikosulkua.

        Sulaketaulusta löytyy jostain täältä kuva missä selitetty ja taisihan ne olla siinä sulaketaulun kannessakin? Läpinäkyvistä sulakkeista näkee ihan päältäkin valon kanssa onko poikki.

        Edit: Kappas löytyi oma ketju(ni) asiasta: http://www.audiclub.fi/audifinns/sho...t=sulakkeet+b5

        Comment


        • #5
          Sulakkeet oli palanut molemmista valoista, tarvii hakea uudet ja varmaankin sen jälkeen toimii. Kiitoksia myös tuosta kaaviosta, joka oli tuossa linkittämässäsi ketjussa. Itseltäni on sulaketaulun kansi joskus johonkin muualle eksynyt.

          Comment


          • #6
            voiskohan johtua sulakkeesta, kun toinen takavalo ei pala vaikka oon kokeillu kolmella eri polttimolla? Jarruvalo toimii kyllä normaalisti..

            Comment


            • #7
              Itelle tuli semmonen vika ku vaihoin ledi valot että, sumuvalot takana ei toimi? Sulakkeet ehjät! Kaikki muut toimii?

              Comment

              Working...
              X