Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Iskarit vakio sport alustan kaveriks?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Iskarit vakio sport alustan kaveriks?

    Pikkase ohittaa audit muutta samaa perhettä periaatteessa. Piti nuukuus päissään ostaa vw passat 3bg 1.9 tdi.

    Ois itellä nivelrumba edessä ja samalla tekis mieli vaihtaa uudet iskarit. autolla ajettu kuitenkin jo 210 tkm ni paras vaimennus on jo mennyttä. Autossa on vissiin vakio sport alusta, suth matala. Meinasin siis säästää vieterit ja laittaa kaveriks pikkase jämymmät pumput.

    Bilstein tai konihan on paras mutta nyt en niin kalliille linjalle lähe. Tekeekö sillä gts performanse jutuilla mitään? takuu on ainakin 2v, ja hinta on kohdillaan. Muita varteen otettavia ei mileen tule. Tietysti jotkut ihan normi monroet vois mennä kans. En kuitenkaa tuohon kikottimeen meinannu mitään rata-alustaa ruveta tekemään.

  • #2
    Itse laitoin Bilsteinit Eibachin Prokitin kaveriksi ja olen tyytyväinen.

    Jos kohtuuhintaista hakee niin mielummin laittaisit jotkut perus Mornoe / KYB, tms. kuin näitä halpissatseja. Halvalla saa yleensä mitä tilaa. Osa on ihan OK ja osa aivan täyttä kuraa. Vakiosporttialustan 15-20mm madallus nyt ei kuitenkaan ole vielä mikään älytön vakioiskareillekaan.

    Comment


      #3
      Täältä löytyy keltaiset Bilsteinit vakio sportalustan kaverina. Toimii hienosti. Halvemmista merkeistä aikaisemmin mainitut Monroe/Sachs/KYB ovat olleet ihan asiallisia. En kuitenkaan laittaisi vakioalustalle tehtyjä iskareita sportalustaiseen autoon. Mielummin jotkut hieman jämäkämmän vaimennuksen omaavat.

      Comment


      • #4
        Itse kysyin marmorilta a4 sporttialustaan alkuperäisiä iskareita niin vastaus oli monroe sensatrack.

        Comment


        • #5
          Joo laitoin iteki entiseen a4:seen eibachien kaveris bilstein sprintit ja olihan ne tosi hyvät. En kuitenkaa jaksais tähän ihan hirveitä ruveta investoimaan ku en ees tiiä kauan jaksan tätä pidellä.
          Se on selvä että jämäkemmät ne sais kyllä olla. Tuo vakio alusta on tosi lulla mutta omalla tavallaan ihan mukava. Mataluus riittää kyllä tähän hätään. Liekkö sitten painunu aikojensaatossa tai jotain.
          Voi olla että pitää niitä gts:än keppejä kokeilla. Ovat kuitekin kypin sukulaisia ja on niissä vissii 2v takuu. Eikä niitä hirveesti oo internetin syövereissä haukuttu. Ja hinta on 4kp 295€ ;) Madallus suosituksia oli monia ja yks malli ole 0-40mm se vois olla passeli.... En oikee oo vielä muiden hintoja saanu urkittua. Ns ihan halvat kyllä voi unohtaa... Paljon lie sit jotkut sachit yms maksaa? Onkohan tepolla mitään hyviä tarjolla?

          Eiks tää pasuuna kuitenki oo aikapitkälle sama ku vajaa vetoinen a6 audi?

          Comment

          Working...
          X