Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ilmajousitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ilmajousitus

    Olen hieman kyllästynyt näihin perinteisiin alustoihin, joten alkanut kiinnostamaan nämä ilmajousitukset. Itsellä nyt A4:n alla Eibachin ProStreet-S. Alusta on kesäajossa optimaalilla korkeudella ja hemmetin hyvä ajaa... Talvella taas vaikka on 17" alut ja 40mm paksut nastat, niin auto kulkee hieman turhan alhaalla. Isompia vanteita tai paksumpia renkaita kun ei voi laittaa. Renkaat ei tahdo sopia kääntymään muuten. Tuota alustaa ei viitsi nussia ylös alas joka kevät ja alkutalvi. Mökkitietkin olisi hyvä ajaa hieman välillä korkeammalla, joten... Nyt kaipaisi neuvoja ja infoa jannuilta keillä kokemusta tai ainakin kunnolla tietämystä ilmajousituksesta. Itsellä kun ei mitään kokemusta moisista.

    Millainen tuollainen ilmajousitus on ajaa esim. alhaalla jos vertaa perinteisen säädettävään alustaan?

    Tarvitseeko ilmajouset jotain säännöllistä huoltoa?

    Saan katkaisimen etc auton sisälle, josta voin milloin vaan helposti laskea tai nostaa autoa? Onko tuo nostaminen ja laskeminen yksinkertaista vai karmeaa nysväämistä etc?

    Katselin sivustoa http://www.ilmajouset.fi/index.php?page=etusivu.
    Listalla taisi olla 3 erimallista versiota omaan quattro nelkkuun. Olisiko versio 1 riittävä, entä kakkonen, kolmenen ehdottomasti?



    PS. Jos samasta aiheesta löytyi jo topikki, niin tämän voi siirtää toki siihen.
Working...
X