Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A3 -99 8L sonar päivävalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audi A3 -99 8L sonar päivävalot

    Kyseessä on siis sellaset sonar merkkiset umpiot joissa on kuuden ledin sarja. Törmäsin autossa sellaseen ongelmaan, että ledivalot pimeni umpioista molemmista (1 kuukauden sisään molemmat).
    Ensin himmenivät, myöhemmin alkoivat vilkkua himmeästi ja lopulta eivät palaneet ollenkaan.

    Aluksi epäilimme etuvastuksen menneen/menossa rikki joten irrotimme tulitikkurasian kokoisen mötikän umpioiden pohjasta ja liitimme uuden etuvastuksen, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Myöhemmin mittasimme mitä ko palikka tekee niin näyttäisi nostavan jännitteen 12v:sta 30 volttiin.

    Irrotettiin umpiot ja syötettiin ledeille virtaa akkulaturilla (~12,5v) ja ledit palaa suht himmeästi, mutta kun laittaa paikalleen ei valot parkki asennossa tapahdu mitään, mutta kun auton laittaa käyntiin syttyy aivan pienet pisteet ledeihin (auto sammuksissa ~12,5v ja käynnissä ~14,2v) samoissa johdoissa joihin laturilla syötettiin virtaa. Tämä siis uudella etuvastuksella tai kokonaan ilman etuvastusta ja ilman alkuperäistä palikkaa. johdot on asennettu oikein päin.

    Onko kenelläkään kokemuksia vastaavasta ongelmasta tai tietoa mikä se tulitikkurasian kokoinen valumuovi palikka on? Apua kaivattaisiin, koska jos vika on pieni niin ei uusiakaan umpioita viitsisi ostaa.
Working...
X