Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

kerpeleee!!!

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • kerpeleee!!!

    Rupee pikkuhiljaa kyrsimää nuo audin viat. Kolme kuukautta ollu auto hallussani ja on ehtiny jo tulee vähän kaikennäköstä probleemaa.

    ( ! ) ja kolme piippausta ja abs:n valo syttyy joka ainoa kerta kun käynnistää auton.

    Liikkelle lähtiessä ohjaustehostin ei tehosta kuin vasemmalle kääntäessä. Oikealle ei tehosta lainkaan. Koneen lämmetessä vika pienenee muttei häviä; lämpimällä koneella tuntuu enää pieni "pykälä" oikealle kääntäessä.

    Kiihdyttäessä maantie nopeuksissa lappu lattiassa 5 tai 4 vaihteella auto nykii ja rykii pari kertaa ~2500 kierroksen kieppeillä. Jos ei kaasua paina pohjaan ni ei ongelmia. Eikä myöskään pienemmillä vaihteilla kiihdyttäessä.

    Onkoha tuo normaalia kun moottorijarruttaa esim risteyksee ni tuntuu polttavan putkessa.

    Mielestäni hieman liikaa vikoja (vai ominaisuuksia?;)) yhdelle autolle lyhyen ajan sisällä. Ei ihan mutta melkein ruvennut jo kaduttaa koko vekottimen osto.

    #2
    Kummallista, kuin noin uudessa autossa noin paljon vikoja on. Absit vois viitata boksin hajontaan, joita onneksi voi korjata. Nimim. amalin on kunnostautunut siinä. :)

    Comment


    • #3
      No edellinen kulkine oli vm. -93 jaappanin ihme ja ainoa mikä siihe piti vaihtaa oli murros. Ja se ehti olemaa kuitenki pari vuotta mun käytössä:)

      Comment


        #4
        Kovin on mielenkiintoista luettavaa, kun avaudutaan tällä tavalla. Ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, lienee järkevää perustaa pysyvä ja koottu topicci tämmöisille. Kukin katsoo millaisen käytetyn auton ostaa, ostakaa kerpele pakasta jos viattomia haluatte.

        Haulla löytynee varmasti ratkaisut mainittuihin ongelmiin.

        Kiitos ja aamen. :))

        Comment


          #5
          Jatketaan "ottaa päähän" viestiketjussa, tai sitten tekniikan osalta jossain muussa. Ei tällaisia sekamelskoja kiitos.

          Comment

          Working...
          X