Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mallimerkinnät takaisin (A3 3.2q)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mallimerkinnät takaisin (A3 3.2q)

    Moro,

    Oma kinneri on myynnissä ja kun tuossa tuota moottoriakin on siunaantunut jonkun verran, niin ajatuksena olis laittaa alkuperäiset mallimerkinnät takaisin myynnin helpottamiseksi(?).

    Saako noita jostain muualta kuin marmoritiskiltä? Jos jollain on kokemuksia hinnoista niin saa mielellään jakaa. Merkkiliikkeen kanssa keskustelu ei kiinnosta juurikaan joten hintaindikaatio auttaisi kyllä.

    terv,

    Tommi

  • #2
    Jonkinmoisia löytyy ainakin Saksan Ebaystä.

    Comment


      #3
      Ebaysta varmaan kannattaa tilailla, mutta en kyllä usko, että merkit tai niiden puuttuminen voi vaikuttaa ostopäätökseen millään tavalla. :) Nopea otanta esim. tältä forumilta kertoo, että ensimmäisenä niitä ollaan pois repimässä takaluukusta. Nimim. minunkin pitäisi kunhan jaksaisi alkaa värkkäämään.

      Voithan myös laittaa forumille ostoilmoituksen, josko jollakin olisi jäänyt hyllyyn lojumaan poiston jälkeen. Ja Tepoltakin saanee ~puoleen hintaan marmoriiin verrattuna.
      Viimeksi muokannut Sound; 19.10.2011, 12:21.

      Comment


      • #4
        Tänks. Löytyi Slamitiltä myös.

        Mun (kieroutuneen) näkemyksen mukaan "alitehoisissa perheautoissa" nuo merkinnät otetaan usein pois, kun taas orkkisnäköisissä "tyttöautoissa" kuten tuo A3, ison myllyn merkintä voisi ehkä puolustaa paikkaansa...

        Comment


          #5
          Omat havainnot pk-seudulta kyllä sanovat juuri toista: Isompimoottorista ja kalliimmista autoista useimmiten puuttuvat mallimerkinnät, tusina-autoissa taas merkit ovat. Liekö sitten naapurikateuden lievittämistä, tyylisilmää vai riittävä itsetunto ettei tarvitse moottoria mainostaa.

          Jos mitenkään ostopäätökseen vaikuttaisi, niin suosisin "merkitöntä".

          Mielestäni vähän sama kuin mitä tulee vaatteisiin: Vain köyhä tai huonolla itsetunnolla varustettu henkilö ottaa mittatilaus-pukupaitaansa nimikirjaimet rintataskuun. Vain näyttääkseen että on varaa mittatilauspaitaan, joka ei kuitenkaan NIIN paljon maksa (ja paljastaa samalla olevansa vielä tyylitön kun on ylipäätään sen taskun halunnut).

          Comment


            #6
            Eikös se trendi ole, että S2:set varustetaan joillain 1.8-lätkillä ja RS4:t 1.9TDI -versioilla jne. :)

            Comment


            • #7
              Clean is the name of the game! Kyllä se moottorin suuruus selviää kun konepellin avaa. Toisaalta voithan myös lätkästä siihen s3 merkit ja yrittää vedättää sellaista ostajaa joka ei mistään mitään tiedä ;) Voi muuten olla hankalaa laittaa niitä merkkejä takas oikealle paikalleen niin että lopputulos on sama kun ennen poistamista.

              Comment


                #8
                Itse asiassa merkkien sijanneille löytyy hyvinkin tarkat mitat varaosaluettelosta, jos ne kuitenkin haluaa paikoilleen liimata. Toki vakaa käsi ja aputeippaukset aika must.

                Comment


                • #9
                  Viherpiiperöitä voi vähän yskittää isot numerot auton persuksissa ja se omasta mielestäni saattaa aiheuttaa turhaa rahanmenoa ilkivallan merkeissä, myöskin kateellisten osalta. Siispä pidän omani merkittömänä.
                  Toinen iloinen asia on se, että ei tarvitse olla jatkuvasti haastettuna pienimuotoisiin kiihdytyskilpailuihin mitä ihmeellisimpien kinnereiden kanssa. Yllätys on sitten toisinaan sitäkin karvaampi :)

                  Comment

                  Working...
                  X