Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi TT 2000 oven suhina

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi TT 2000 oven suhina

    Repsikan ikkuna suhisee yli satasen vauhdissa . Ovi purettu, mutta ikkunemekanismin säädöt jo tapissa / ovi oikeassa linjassa.. Mitä tehtävissä ??
    Niin ja tiivistekin OK

  • #2
    Nouseeko ikkuna sen puoli senttiä, sentin kun sen sulkee? Avautuessa vastaavasti pitäisi laskea sama määrä, jotta ikkuna tiivisty oikein.
    Itsellä teki samaa ihan sen ikkunan alalaidan pulttien löystyminen, mutta nähtävästi sen olette katsoneet, jos oikein tulkitsin.

    Comment


      #3
      En muista tuota mekanismia niin tarkkaan mutta pystyisköhän tuota lasia nostamaan muutaman millin vaikka rikkojen kanssa alareunasta, menisi tiiviimmin tiivistettä vasten. Tai sitten siirtää lasia eteenpäin että tiivistyy paremmin A pilaria vasten. Tosin jos ikkuna on opetettu oikein niin yläkorkeus taitaa olla tiivistettä vasten. Ovea voisi varmaan hiukan säätää sisäänpäin saranoista, sehän ei haittaa jos ovi on hiukan lokaria sisempänä etureunasta. Takareunasta jos säätää lukosta sisäänpäin niin lähtee kyljestä maalit siitä oven karmista. Lasin kallistus säätö on turhan pieni tuossa ovessa.
      Viimeksi muokannut XiuDaa; 16.10.2011, 11:06. Perustelu: typo

      Comment


      • #4
        Joo ikkuna toimii niin kuin pitää.. Ikkunan nosto ei auta koska ikkuna tiivistyy tiivistettä vasten sulkiessa oven.

        Comment


        • #5
          Sama vaiva S3:ssa. Suhinan aiheuttikin peili. Huomasin sen vasta kun joskus vauhdissa laitoin peilit kiinni asentoon vahingossa. Sitten muistuikin, että viime keväällä siihen peiliin otti harakka osumaa... Täytyisi tutkia tarkemmin vielä.

          Comment


          • #6
            Miksi ikkuna laskee ja nousee sentin avattaessa/suljettaessa, koska ikkunahan ei mene mihinkään pykälään, vaan tiivistuu ikkunan lapepintaa. ???

            Comment


              #7
              Alkuperäinen kirjoittaja raissu Näytä viesti
              Miksi ikkuna laskee ja nousee sentin avattaessa/suljettaessa, koska ikkunahan ei mene mihinkään pykälään, vaan tiivistuu ikkunan lapepintaa. ???
              Kylmissä maissa lasit joskus pruukkaavat jäätyä tiivisteeseen kiinni, ja lasin laskeminen ovea avattaessa irroittaa lasin tiivisteestä. Ikkunan jäädyttyä kiinni tiivisteeseen saattaisi kehyksettömän oven/ikkunan reippaalla aukitempaisulla olla surulliset seuraukset.

              EDIT: kannattaa tarkistaa myös lasin taka-/pystyreunan tiiveys.
              Viimeksi muokannut marre; 17.10.2011, 17:04.

              Comment


              • #8
                Vika löytyi.. Ikkunan ja oven välissä oleva samettipintainen toppari joka nojaa lasiin oli irronnut. Laitoin vähän paksumman topparin ja suhinat loppui..

                Comment

                Working...
                X