Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

1.8tq B6 hammastanko vuotaa

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 1.8tq B6 hammastanko vuotaa

    elikkäs kysyisin mitä tollanen maksaa ja mistä niitä vois saada halvalla ku oon kuullu että on vissii aika tyyris värkki... ei oikee huvittais laittaa tonnia johonki sylinterinpätkään.. entäs sitte onko kukaan korjannu tuollaista koskaan? ja saisko siihen, esim uusia tiivisteitä ym.

  • #2
    Itselläni rupesi myös tuo hammastanko vuotamaan ja kun asiaa selvittelin niin osan vaihtoehtoja löytyi meillekkin merkkiliikkeestä 7 erillaista. :( on monta valmistajaa ja sekä alusta vaikuttaa. esim jos on sporttialustalla niin ohjaus on hieman nopeampi. lohjalla on firma joka toimittaa tehdaskunnostettuja. kaupat alkoi jo näyttää hyvältä sieltä mutta aina toimitus viivästyi ja viivästyi aina ihan ihme perusteilla. Otin loppujen lopuksi yhteyttä marmorille ja pyysin tarjouksen alkuperäisestä sekä työstä. Aikamme kun hierottiin niin päästiin ihan ok hintaan. aika jännä vaan että 3 eri merkkiliikkeessä sanottiin ettei niitä koskaan hajoa muta nyt 3kk aikana tää on jo 6 kerta kun kuulen et on paskana. Ps. tankoon ei saa mitään tiivisteitä ostettua! Tässä vielä sen lohjalaisen firman osoite: www.aspparts.fi

    Comment


    • #3
      itelläni rupes aikoinaan passatista hammastanko vuotamaan ja korjautin sen paikallisessa merkkiliikkessä ja loppu lasku oli noin. 1600€ että toivon että audista tuo ei mene :/

      Comment


      • #4
        Katsoppa haulla, tuosta on ollut useampi viestiketju. Kaiva nykyisestä ohjausvaihteesta varaosanumero ja hae eBaystä vastaava. Hinta on noin 300 - 400 euroa. Voit myös tarkistaa jos sattuisi täsmäämään motonetissa tarjolla olevan vaihteen varaosanumeroon. Nämä ovat siis kunnostettuja osia. Uuden hinta taisi olla osapuilleen tuplat.

        Comment


        • #5
          Joo sieltä ebaysta saa tosi hyviä ja halpoja. Eli kahta erillaista tankoa. mm. muutamissa tangoissa tullut vastaan että sisälle ei ole vaihdettu muuta kuin se osa joka on ollut alunperin rikki. Kun se sitten on tullut "tehtaalta" kunnostettuna ulos niin ovat sitten hajonneet heti kohta uudestaan. kiva sitä on sitten taas repiä uudelleen irti ja lähetellä takaisin.

          Comment


          • #6
            Jos sen ostaa liikkeestä joka noita työkseen kunnostaa ja elääkseen noita eBayssä kauppaa, niin eiköhän siihen voi luottaa. Ymmärtääkseni rikkinäisten kunnostus perustuu juurikin siihen, että rikkinäinen osa vaihdetaan ehjään?

            Toki jos haluaa mielenrauhan, niin hakee marmorilta uuden osan 2.5x hintaan. Tuossa toisessa vastaavassa viestiketjussa motonetin vaihde oli sopinut paikalleen, joten kannattanee hakea sieltä jos mahdollista. Hoituu mahdolliset takuuasiatkin sitten helpommin.

            Comment


            • #7
              "Jos sen ostaa liikkeestä joka noita työkseen kunnostaa ja elääkseen noita eBayssä kauppaa, niin eiköhän siihen voi luottaa. Ymmärtääkseni rikkinäisten kunnostus perustuu juurikin siihen, että rikkinäinen osa vaihdetaan ehjään?"

              No voi kai sitä luottaa kaikkeen sokeastikkin mutta kyllähän tuolla maailmalla "kunnostetaan" ja tehtaillaan vaikka mitä, mutta ei niihin kaikkiin asioihin voi aina luottaa. Ja toi ebay on nimen omaan huijareiden paratiisi. Mutta tottakai sieltä myöskin saa ihan kelpo tavaraa jos jaksaa vähän etsiskellä, eikä ota heti ensinmäistä vastaantullutta osaa. Tuosta "tehdaskunnostamisesta" vielä sen verran että kyllä sinne kuuluu vaihtaa kaikki kuluvat osat ja laakeroinnit/tiivisteet. Eihän esim. latureihinkaan tai startteihin vaihdeta ainoastaan hiiliä tuossa kunnostuksessa. Kyllä minä itse ainakin suosin moottorin ja sähköön liittyvissä osissa (mm.antureissa) alkuperäistä. Onpahan ainakin oikeat millä auto on suuniteltu toimimaan ja takuukin on parempi.

              Comment


                #8
                Onkos vieläkään saatavilla b6 audien hammastankovuotoihin mitään korjaus sarjaa vai meneekö koko tanko aina vaihtoon?

                Comment

                Working...
                X