Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 -96 takapään säätäminen?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 -96 takapään säätäminen?

    Onko tosiaan niin että A4:sen takapää on kokonaan jäykkä ja sitä ei pääse lainkaan säätämään. Huomasin jo viime syksynä että 225 kumit olivat kuluneet tois puoleisesti, mutta luulin sen oleva etupään vika, kun olin keväällä vaihtanut nämä kuluneet edestä taakse.

    Talvi kumeilla (kapeammat) en tuota huomannut, mutta jo nyt huomaa selvää kulumista renkaiden sisä pinnoissa. Ja kun katselin tarkemmin, niin huomasin että kummatkin takarenkaat ovat selvästi sisäänpäin kallistuneet / -- \

    Onko mahdollista säätää edes säätölevyillä?

    #2
    On mahdolllista shimmilevyillä säätää, mutta merkkikorjaamoilla on jostain syystä vaikea tuota teettää. Tosin shimmaamalla ei kovin isoja heittoja kannata alkaa korjaamaan.
    Ensin tosin kannaisi käydä mittauttamassa mikä siellä on tarkasti ottaen pielessäniin osais oikeasta paikasta alkaa säätämään. Jos on noin paljon pystykallistusta niin uskoisin myös aurauksenkin olevan pielessä. Pystykallistuksen määrä kasvaa jos madalletaan.

    Yleensä noissa akseleissa on hieman tuentapisteet "vinossa" jolloin koko akseli on hiukan väärillä kulmilla. Mutta kun mittauttaa kulman niin on paljon helpompi jatkaa.

    Comment

    Working...
    X