Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 kuskinpuoleinen takavilkku ei toimi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 kuskinpuoleinen takavilkku ei toimi

    Tämmöinen ongelma siis on. Kaikki muut valot takana toimivat, paitsi kuskinpuoleinen takavilkku. Johtoja nitkuteltu ja natkuteltu, mutta ei tunnu tepsivän. Autossa on irroitettava vetokoukku, joten olisiko sen johdotuksilla jotain vaikutusta asiaan? Ja polttimo vaihdettu -> ei vaikutusta. Myös mittarilla todettu, että virtaa ei tule. Onko kenellekään ideoita mistä mahtaa kiikastaa?

    Auto on 2002 ja sedan.

  • #2
    Mittaile nyt vaikka ekaksi että johdot kojelaudan alta kuskin jalkatilasta on yhteydessä takavaloille. Sitten vielä kerran uudella polttimolla ja liittimien tarkastelulla yritys, jos ei mitään elämää niin mukavuusohjainboksi vaihtoon.

    Comment


    • #3
      Itsellä ilmeni sama vika. Kuskin puolen takavilkku ei toimi. Poltin vaihdettu, mutta ei auta. Mittaristossa herjaa kun auton käynnistää, että takavilkku palanut.

      Onko mukavuus ohjain boksin varaosa numero 8E0907279F? Kallis laatikko, 313e speedillä.

      Comment


        #4
        Minunkin autosta pimeni toinen takavilkku tänään, toivottavasti vain polttimo palanut. Onkos tuossa A4 B6:sessa takavilkkupolttimona sellainen normi 12V/21W metallikantainen vilkkupolttimo?

        Edit: Itse itselleni vastaten. A4 B6:sen takavilkkupolttimot ovat tosiaankin normi 12v/21W metallikantaiset, mutta oranssilla lasilla olevat polttimot.
        Viimeksi muokannut Ilkka L; 20.1.2012, 19:29.

        Comment

        Working...
        X