Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TT:n sivuhelmat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • TT:n sivuhelmat

    Eli sivut pitäisi vaihtaa. Olen melko selvillä kiinnityksistä ja oviaukon listojen irroittamisesta, mutta mistä olette saaneet uudet kiinnitysnastat. Eli ilmeisesti nämä ovat muovia ja hajoavat melko herkästi väännettäessä pois?!

    Ja jos jollakin on laittaa noin asennusaikaa, niin tietää vain varautua... toisin sanoen tietää varata asennusolutta :) Kyseessä alkuperäiset..

  • #2
    En nyt muista ihan tarkkaan, mutta siinä kynnyslistassa tais olla pari kiinnitysnastaa ja keskeltä on kakspuoliteipillä kiinni. Itseltä ei mennyt mitään nastoja rikki, mutta jos sattuu menemään niin marmorilta varmasti saa. Ja sanoisin että kahteen tuntiin vaihtaa molemmat helmat. Ainoa mikä voi tökkiä on ne torxit siellä pohjanpuolella, mitkä voi olla hieman massan peitossa.

    Comment


    • #3
      Ne kynnysmuovin nastat saa ihan marmorilta, mutta tuskin löytyy hyllystä suoraan. Saattaa mennä pahimmillaan tehdastilaukseen eli joudut sen viikon melkein odottamaan. Ota myös ne kortsut mitkä tulee niiden nastojen reikiin koska ovat aika varmasti rikki. Asennetaan sitten niin että kortsu vedetään osin sen nastan päälle ja sitten vasta painetaan reikään.

      joo tiedän :) ,niin se kuitenkin kuuluu laittaa.

      Comment


      • #4
        Juu, täytyy alkaa väsäilemään niitä helmoja paikalleen seuraavaksi kun eilen tuli väsättyä Riegerin single frame paikallee. Siinäpä sitten olikin melkoinen jumppaaminen.. Joku kirjoitteli, että pari ruuvia irti ja uusi paikalleen poks.. Lähdetään sitä, että pari ruuvia aluksi poikki ja sitten ne useat ruvit irti, jotka sijaitsivat toinen toistaan vittumoisemmissa paikoissa.. No, siisti tuli ja autoon heti toinen ilme! Vielä olis konepellin stemmaaminen kohdalleen tekemättä ja kulmien entraaminen.

        Comment

        Working...
        X