Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

alatukivarret..

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • alatukivarret..

    Eli auto (audi a4 -95) on ostettu vuodenvaihteessa ja nyt alkoi kuulumaan narinaa etupäästä joten veimme sen korjaamolle jossa sanoivat alatukivarsien (etummaiset) olevan väljät ja eikun kyselemään kampanjasta tampereen laakkoselle jossa pyysivät huoltokirjaa ja siellä oli merkintä että kampanja suoritettu joten eivät suostuneet enää vaihtamaan alatukivarsia ilmaiseksi. Kampanja oli suoritettu kun mittarissa oli 152tkm ja nyt on 164tkm joten kysympä vaan onko totta että tukivarret kestää vain 12tkm? tai epäilen ettei tarkastusta ole suoritettu kunnolla. eli eikö autoa saa viedä enää toista kertaa ilmaiseksi kampanjan aikana vaikka ekalla kertaa ei olisi ollut väljää ja nyt on?todella sekava tämä kampanja

    #2
    Sekava on.. minä vaihdatin 30 tuhatta kilometriä sitten nuo "kampanjavarret" Lahden Laakkosella narinan vuoksi. Nyt tuo narina alkoi kuulumaan taas kuskin puolelta ja vein uudelleen tarkastukseen pikahuoltoon Laakkoselle.
    Sanoivat, että nuo "kampanjavarret" vaikuttavat ehjiltä, mutta parissa muussa on väljää - joskin narinaa ei yleensä kuulu kuin kampanjavarsista joten:
    "jos haluat vaihtaa, tule ennen 200tkm mittarissa niin vaihdetaan mukisematta"

    Enpä tiedä tässä oikein että mitä uskoa sitten, en tuosta lupauksesta mitään kirjallista saanut ja hieman epäilyttää että näinköhän suostuvat uusimaan..

    Comment


    • #3
      Mitenkäs jos menee huoltokirjan kanssa ja audille ja sanoo että ei tartte asentaa, otan ne vaan mukaan, mitenkä suhtautuvat?

      Comment

      Working...
      X