Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Satanen kolisee

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Satanen kolisee

    Mikä mahtaa kolista, ääni kuuluu jostain kojelaudan alta- keskeltä tai oikeasta kulmasta.
    Välillä ei kuulu mitään ääntä ja välillä aina kun auto tärähtää, herkimmillään ääni kuuluu jopa silloin kun startaa tai sammuttaa auton, myös liikkeellelähdössä ja vaihtamisissa kolisee, hiekkatiellä jatkuvasti.
    Aina kun kolisee niin kolisee monta kertaa peräkkäin, kuulostaa siltä että se olisi joku muovi.
    Se ei ole ainakaan akku, akun päällä oleva suojamuovi, mikään nestesäiliö, kojelaudan alla oleva hylly, eikä alustassakaan ole löysää.
    En usko että kyseessä on mitään vakavaa, mutta harmittaa tuollainen pärinä muuten hiljaisessa autossa. Auto on Audi 100 2.0e vm87 eli vanhemmalla kojelaudalla.

  • #2
    Täysin mutu, mutta onko kojelaudan vas/oik päädyssä olevat "ruuvit" kiinni. Miten hanskalokeron kiinnitys? Voipi olla myös jotain irti/löysällä kojetaulun sisältä? Kannattaa, jos vika on ( audin)sisäpuolella, myös tarkastaa kaikkien kojelaudan ( hyllyineen) ruuvien kireys. Pientä purkamista suosittelen:) Ps toisaalta ääni voi kuulua myös rintapellin takaa konehuoneen puolelta = suojamuovi pois ja katsomaan onko joku paikka löysällä. Ääni voi myös kuulua muistakin: Iskarit ohjausvaihde ym.

    Comment


    • #3
      Näyttää pirun vanha keskustelu olevan, mutta tämmönen löyty haulla ni osaiskos joku kertoa kun menin tommosen lötkön ostamaan ja entinen omistaja pariin vuoteen katsastanut ja kävin eilen näyttämässä leimalla eikä muuta vikaa kun alapallo väljä, ja pikaseen hain uuden tukivarren ja sen sinne vaihdoin, mutta edelleen kun vähän kytkimen kanssa nytkäyttää ni pitää oikealla edessä kolauksen. Normaalissa ajossa esim, töyssyisellä tiellä ei huomaa mitään, mutta juurikin tolleen kun kytkimen kanssa nykäsee autoa ni klonksahtaa, Eikä siis auttanut alapallon vaihto vaikka katsastusmies siitä valitti, Ja kai tossa -84 vuoden lötkössä vielä 18mm tappi on ellei tolppia vaihdeltu??

      Comment


      • #4
        Tai jompi kumpi sisempi vetonivel? Ei naksu kääntäessä?

        Comment


        • #5
          Tuleekos tuossa kallistuksenvakaaja alatukivarren läpi?
          Jos juu, yksi ääni sen puslille. Saattaapa aiheuttaa vetelyäkin, jos on pahaksi päässyt...

          Comment


          • #6
            tulee kallistuksen vakaaja tukivarren läpi, ei kyllä vetele minnekkään suuntaan, tarvinee kattoa vielä niitä puslia ja vaihtaa ne, mutta katsastusmieshän niistä ei uutta hylsyä saa antaa kun hylsy oli alapallosta? eikös niin mene?? Ja vetari kävi itselläkin mielessä mutta ei kyllä naksu käännettäessä, ainakaan niin voimakkasti että ois korvaan osunut,

            Comment


            • #7
              Apurungon puslat valmiit

              Comment


              • #8
                Joo se toinen katsastusmies sano että niissä pientä välystä havaittavissa, mutta toinen vaan meinas ,että tän ikäsessä autossa vähän kuulukin olla ni vaiha toi alapallo ja tuu näyttää ni ok :D Mutta pitänee vaihtaa nuo puslat ni miellyttääpä sitte omaakin korvaa :D

                Comment

                Working...
                X