Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pinttyneiden Alumiini vanteiden kiilotus?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pinttyneiden Alumiini vanteiden kiilotus?

    Eli tälläistä ajattelin kysellä, kun kevättä kohta pukkaa ja pitäisi saada ihan puhtaaksi vanteet. On siis sitä ihan pirun tiukassa olevaa "kullan"/mustan väristä likaa. Onkohan joku keksinyt siihen jo ainetta?

    Samalla tuli mieleen miten nämä"kromi osat" ikkuna pielissä, ja missä nyt muualla onkaan, saisi kanssa puhtaaksi tuosta kellertävästä hapettummasta.
    Eli ideoita kaikenlaisia tulemaan , varsinkin jos vielä itse kokeillut ja hyväksi havainnut niin aina parempi =)
    kiitos kaikille

    #2
    Tuohon toimii hyvin Wurthin Pineline vannepesu (30%) tai jos ei sillä lähde "kultaisuus" niin sitten tilalle Wurthin Pineline teollisuusliuotin (100%). Itse näillä tuotteilla ehostanut paritkin todella "kullatut" vanteet jotka ovat auton vaihtojen yhteydessä itselle eksyneet.

    Comment


      #3
      Pinelinen tehopesu on kans aivan vastaavaa. Huomattavasti halvempaa kuin vannepesu ja vannepesua en oo löytäny mistään kuin 0,5l pullossa kun puolestaan tehopesua 4l pönikässä. Raakana vedelly tolla tehopesulla nyt, kuhan ei vaan anna kuivua sen tai muutenkaan vaikuttaa sitä minuuttia pitempään. Sienellä samalla hangaten sitten voi pitää aavistuksen kauemmin. Kellastumiin tehoamisesta en osaa sanoa, mutta senkin näkee pian kun ottaa kellastuneet talvivanteet pois.

      Honkkarista taisin tuon 4l pönikän löytää.

      Comment


      • #4
        Bilteman vannepesulla lähti omista vanteista kaikki liat ja kellastumat kun anto hetken vaikuttaa.
        Ei se muistaakseni kauheen kallista ollu, käy vaan henkeen kun on jotain happoa.

        Comment

        Working...
        X