Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B6 abs-ongelma.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B6 abs-ongelma.

    Moro.

    Mulla on tuo A4 b6 1.8T quattro vm.03. Yks päivä tauluun syttyi abs, (!) ja esp vikavalo ja ajotietokone valittaa jarruista. Kävin paikallisessa korjaamossa lukemassa vikakoodin ja VCDS ilmoittaa tuollaisen.

    01420 - High pressure switch valve 1 for electronic stability program (N227)

    Eli ongelma ongelma taitaa olla tuo abs-yksikkö?! Foorumia selailemalla huomasin että monella on ollut tuota ongelmaa, mutta kuinka monella tuo on ollut b6 kohdalla?!

    Kannattaako suoraan ostaa uusi boxi vai onko jollain tiedossa mistä saisi käytetyn?! Yritin itse ettiä varaosahaku.fi kautta tuollaista mutta en löytänyt sopivaa. Yhden osan löysin ruotsista, mutta sopiikohan tuo omaani? Alkuperäiskoodi on sama eli 8E0 614 517M.

    http://www.fbt-parts.com/?index=default&link=item&searchmode=2&partcodesear ch=8E0614517M&sortfield=vehiclemodelyear&sortorder =1&page=1&id=13614102?=246

    Kiitoksia vastauksista.

    #2
    Älkää sekottako B6:ssa ohjainyksikköä ja hydrauliyksikköä.

    B6:ssa hydrauliyksikön kyljessä on vain tyhmä laatikko ja ohjainyksikkö voi sijaita muualla, takapenkin alla yleensä.

    Karkeesti 97-01 vuosimalleissa on ohjainyksikkö hydraulilohkon kyljessä.


    Tuosta viasta isot pojat on veikkaillu, että voi johtua ihan jarrupolkimen kytkimestä. Eli antaa väärää tilatietoa jarrupolkimesta verrattuna painearvoon. Voi olla myös muu vika, esim johdotus tai tuo vikakoodin kytkinventtiili.

    Comment

    Working...
    X