Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 C5 jarrujen varoitus piippaa...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 C5 jarrujen varoitus piippaa...

    Elikkäs ajotietokone alkaa käynnistäessä varoittamaan jotain jarruihin liittyvää, kun auto on seisonut vähänkään pidemmän ajan. Viimeistään yön yli oltuaan, mutta joskus jo 3-4 tunnin jälkeen. Jarrupaloissa ja levyissä on pintaa. Jarrunestesäiliö ei vaju, eikä nestevuotoja kyllä näy ainakaan suoralta kädeltä. Ja autohan meni kyllä pari viikkoa sitten katsastuksestakin läpi.

    Välillä, useimmiten kostealla kelillä, ilmaantuu jonkinlainen jarrutehojen puuttuminen ekoilla kilometreillä, kevyt ja tasainen hidastaminen ei onnistu, vaan pedaalia saa polkea normaalia kovemmin... meinannu tulla tään takia pari kertaa äkkijarrutus eteen. Muutaman tiukemman jarrutuksen jälkeen "tuntuma" palautuu kyllä normaaliks.

    Meneekö jonnekin kriittiseen paikkaan kosteutta/paskaa, vetääkö jarrujärjestelmään ilmaa jonka sit pumppaa pihalle ajossa, vai missä mättää? Vinkkejä everybody...


    Ja toisena asiana: Noita VAG-COM USB piuhoja näyttää olevan sen sata erilaista... mikähän se olis nyt se hyvä ja toimiva ja edullinen? (eli ostettava kolme johtoa :D ) Ja softaakin tietty tarviis, ilmaista jos mahd...

    Alla olevan bongasin jo netistä, käykö tää ja softaks VCDS-Lite:
    http://www.elekma.com/index.php?main...roducts_id=857
    Viimeksi muokannut letku82; 29.1.2011, 22:06.

  • #2
    Onko jarrutehostimen alipaineletku ehjä?

    Comment


    • #3
      Enpäs ole tullu katsoneeks itse asiassa. Poljin kyllä pysyy napakkana koko ajan, ottaa jo suht ylhäältä, mutta sitä saa vaan polkea alussa suht lujasti ja tapahtuu vain aika laimeaa hidastumista... ihan kuin tehostus puuttuis kokonaan, muutaman jarrutuksen jälkeen sit toimii taas normaalisti ja pedaali on herkkä.

      Comment

      Working...
      X