Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Ballastista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Ballastista

    Ku en noiden kans oo juuri touhunnu ni tuli mieleen et onko 12 voltin liitäntä ballastiin jokin standardi vai vaihteleeko se valmistajan mukaan?

    e: Eilen tilasin Piritekistä samanlaisen ballastin ja luki et kaks kappaletta maksaa 50€. Yksittäin ei saanu joten tilasin kaks hintaan 50€ ja maksoin ne samantien. Nyt tänään ku katoin ni oli muuttunu niin et yks kappale maksaa 55€. Saa ny nähä kuinka käy. Sähköses muodos oleva tilausvahvistus on mulla olemas jossa mainitaan "2 kpl, 50€". Tähän tyyliin:

    100502 Ballasti 2kpl; 1kpl 50.00 € 50.00 € 23.00% 9.35 €

    Eli siis ymmärsin et oon ostanu yhden kahden kappaleen satsin.
    Viimeksi muokannut horch; 10.12.2010, 16:44.

    #2
    Kyllä se taitaa samanlainen olla. Itselläni oli Piritekin ballastit, en muista merkkiä enää, joista toinen antautui hiljan ja toinenkaan ei ole kunnolla pelannut. Ostin Ollon ballastit ja liitäntä oli just samanlainen.

    Comment


    • #3
      Uskaltaisin väittää että samanlainen on 12V liitin kaikissa. Itellänikin on viisi vuotta vanhoissa Meccatuneissa samanlainen 12V liitin kuin näissä uudemmissa. Meccatuneissa on kuitenkin kotelokin ihan erilainen kuin tämä nykyään yleinen malli ja polttimon liittimetkin on erilaiset.

      Comment

      Working...
      X