Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

90q (Typ89) Jumiutuva seisontajarru

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 90q (Typ89) Jumiutuva seisontajarru

    90:sen seisontajarru aiheuttaa päänvaivaa.Ei pidä ja jää pohjaan. Auto kävi korjaamolla ja siihen vaihdettiin vaijeri. Eipä näyttänyt juuri auttavan mitään.. Edelleenkään pitoa ei ole juurikaan, eli esimerkiksi auton pysäyttäminen pienestä vauhdista ei onnistu, käsijarrukäännöksestä puhumattakaan. Ja jää pahasti jumiin ainakin toiselta puolelta.
    Oli mukava lähteä ajamaan kapeaa alamäkeä kun jarru jumitti kuskin puolelta pahasti ja oikea takapyörä veti autoa talon seinää kohti. Siinä kilometrin verran ajelin sitkeästi kahtakymppiä ja sitten pysähdyin ihailemaan komeasti punahehkuvaa jarrulevyä. Tulipahan sekin karkaistua samalla :)
    Tuupin lunta vartin verran peltivanteen reiästä sisään ja sen jälkeen jarru vapautui kertanaksahduksella kun lähdin ajamaan.
    Mitä tuolle pitäisi oikein tehdä? Kesällä oli myös sama tilanne samaisella puolella, silloin haisi palanut kumi pahasti..
    Toivottavasti jarrusatulan liukutappien suojakumit eivät ole sulaneet.

    #2
    Eiköhän siitä ole satulat jumissa. Tyyppivika. Aiheesta paljon keskustelua käyty foorumilla aikanaan.

    Comment


      #3
      Itse olen ratkaissut jumittavat satulat ostamalla uudet. Jotkut ovat niitä korjailleetkin ja toiset asentaneet rasvanippoja. Halvempaa tietysti niin. Custom Auto Craft myy suht edukkaasti alumiinisia satuloita kaikkine vermeineen, kutosessa sellaiset alla parhaillaan.

      Comment

      Working...
      X