Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 (RS4) B5 sumuvalojen kytkentä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 (RS4) B5 sumuvalojen kytkentä

    Kuinka alkuperäinen kytkentä B5 korin Audissa on toteutettu? Kun painetaan etusumuvalojen katkaisijasta, meneekö releelle pulssi vai jatkuva? Jos poistaa etusumuvalojen releen, toimiiko takasumuvalo vielä? Onko "13-way relay carrier", jossa etusumuvalojen rele on, konehuoneessa vai ratin alla?

    Mitäkö tässä yritetään tehdä?

    - Käyttää hyväksi etusumuvalojen johdotusta ja relettä päiväajovaloille B5 RS4:ssä

  • #2
    Jos kyseessä on facelift (RS4:stä kun puhutaan) niin siinähän on semmonen älyloota johon kytkimet on kytketty joka pakottaa etusumuvalot päälle jos takasumuvalo on päällä ja se lisäksi resetoituu kun auton sammuttaa. Lisäksi se polttelee asianmukaisia ledejä niissä sumuvalokytkimissä.

    Comment


      #3
      Kiitos rehtolle! Nyt sain käsiini facelift-sähkökuvat ja aivan kuten sanoit, siinä ei enää ole relettä, vaan ohjainboksi sumuvaloille. T6a ja T10ad -liittimiin (molemmat punaisia) kuskin etujalkatilaan tulee tuolta boksilta virrat etusumareille valko/vihreää johdinta pitkin. Tuota johdinta olisi nyt tarkoitus hyödyntää. Ainakaan 01 RS4 ei pahastunut sumareiden poistosta ja auton älykin loppuu noihin liittimiin. Raportoin tähän, kuinka toinen RS4 suhtautuu päivävalojen asennukseen hyödyntäen orkkisjohdotusta.

      Comment


        #4
        Eikä nogaro bluekaan ollut millänsäkään sumuvalojen poistosta. Tosin toinen mainitsemistani punaisista liittimistä onkin matkustajan puolella, kuten kaaviossakin kerrotaan. En vain lukenut riittävän huolellisesti. Tämän johdosta vedimme uuden johtimen ecu-boksin kautta konehuoneeseen ja siitä edelleen päivävaloille.

        T14/1 (TFL) liitinpaikkaan, eli valokytkimen taakse, käy 000 979 214 pinni. Tästä heräte päivävaloja ohjaavalle releelle ja loput onkin normaalia johtojen vetämistä.

        Comment

        Working...
        X