Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Vanha aihe, uusi kysyjä... Xenonit A6:seen...

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Vanha aihe, uusi kysyjä... Xenonit A6:seen...

    Elikkäs alla on A6 Avant. vm. 2000... kyseistä yksilöä ei ole tehtaalla varustettu Xenoneilla, ja haluaisin jälkiasennuksena sellaiset. Täällä Susirajan pinnassa ku tuppaa tulemaan pimeääkin joskus.

    Paljon näyttäis olevan saatavana jälkiasennussarjoja, niistä ei pulaa. Ja valopesurit löytyy ja umpiot on tyyppihyväksytty Xenoneja varten... mut kysymys kuuluu:

    Koska autossani ei oo valmiina automaattista valonsäätöä (joka vissiinkin vaaditaan), niin millaiset laitteet sitä varten tarviis asentaa ja mitähän ne kustantaa? Ilmeisesti jokin asentotunnistin taka-akselin tienoille tms? Vai onko niin kallis projekti, että halogeenikynttilät on ja pysyy... :D

    #2
    Eikös tuo oo siinä hilkulla et tarviiko automaattisäätöä ollenkaa? Joku voi muistaa ulkoa sen kuukauden, ite muistasin et 10/2000. Varma en toki oo.

    Comment


    • #3
      Taisi olla -99 kun ei tarvi automaattista säätöä

      Comment


        #4
        Toiminnaltaan automaattinen xenon-ajovalojen
        suuntauksensäätölaitteen tulee olla uusissa autotyypeissä
        1.10.1998 lähtien ja 1.10.2000 lähtien kaikissa
        käyttöönotetuissa autoissa.
        Eli voi olla et on mahdollista laittaa xenonit tuohon ilman automaattista säätöä. Kato rekisteriotteesta koska on rekisteröity.

        Comment


        • #5
          Just kattelin tuota samaa tekstiä AKEn sivuilta... ei vaan oo nuo lakitekstit miun juttu, jäi tulkinta vajaaks että mitä tuo "uudet autotyypit 1.10.1998" lähtien tarkoittaa... näyttääpä lukevan rekkarissa, että käyttöönottopvm 28.1.2000.... että onko tuo nyt sit toisin sanoen vapaa siitä autom.säädin-pykälästä? :)

          Comment


          • #6
            Jätit ilmeisesti lukematta lauseen "1.10.2000 lähtien kaikissa käyttöönotetuissa autoissa.", joka on oleellinen kysymyksessäsi. Autotyypillä tarkoitetaan sitä vuotta, koska ensimmäiset A6:t on tulleet myyntiin.
            Laitat ne xenonit vaan kiinni, ei ne kuitenkaan 100% lailliset ole, koska polttimon kantana on H1, joka ei ole virallinen xenon kanta. Mulla on -98 A6:ssa H1 xenonit kiinni ja autom. korkeussäätöä ei tarvitse olla. Heittämällä meni katsastuksesta läpi, tiirasi vain suuntauksen ja taisi vilkaista umpion tekstejä.

            Comment


              #7
              C5 on tullu -97 ja Mikan auto on rekisteröity tammikuus 2000 niin sillon siihen voi surutta hommata hyväksytyt xenon-umpiot eikä tarvi murehtia katsastusta eikä automaattista korkeudensäätöä. Esim. Piritek myy hyväksyttyjä umpioita. Sieltä hommasin itekki.

              Comment


              • #8
                Mulla oli ainaki normaaleissa Hellan halogeeniumpioissa xenonhyväksyntä lähivaloille...

                Comment


                  #9
                  Itselläkin meni täysin inssin hyväksynnällä jälkiasennus xenot a6 2000 malliin ja ei ollut automaattista korkeus säätöä, pesurit tarvi siihen asennella kun kyseisessä ei niitä ollut (tuli sitä kautta turhan kallis rojekti kun vaihteli puskuria myöten tavaroita, sattu onneksi löytymään silloin samavärinen). Ja tosiaan vaan lähivaloille sai pökätä sen yksilön valaisimissa xenonit

                  Comment


                    #10
                    kufatec.de myy muunmuassa C5 A6:n sopivaa automaattista valojen korkeussäätö laittestoa hintaan 259 euroa.

                    Comment


                    • #11
                      Niinpä näkyis olevan. :) Ja tuoltapa alkoi löytyä paljon muutakin mielenkiintoista suht pikkurahalla... autom.himmentyvä taustapeili ja kauan kaivattu cruise!! kiitoksia kaikille vinkeistä ja vastauksista :)

                      Comment


                        #12
                        Cruisea saa vaikka mistä, marmoritiskilläkin pitäis olla ihan sopuhinnoissa.

                        Comment


                          #13
                          Isukin passattiin säädin oli viiksineen ja johtoineen alle 80€ marmorilla.

                          Comment


                            #14
                            Tarviiko C5 jotain adaptereita piuhojen väliin, jos vaihtaa xenonumpiot? Kufatecilta näkyy löytyvän B6/B7 xenonadapteritkin, mutta C5 pelkkä autom.korkeussäätösarja.

                            Comment

                            Working...
                            X