Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

a4 b5 takaparkit ei toimi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • a4 b5 takaparkit ei toimi

    Auto pitäisi viedä katsastukseen, mutta takavalojen kanssa ongelmaa. Normaalit parkkivalot ei toimi takana, mutta samalla polttimolla olevat jarruvalot toimivat. Polttomoita olen vaihtanut pariin otteeseen, eli polttimoissa ei ole vikaa. Vilkut, peruutusvalot ja sumuvalot toimivat normaalisti.

    Sulakkeet olen tarkastanut ja vaihtanut varmuudeksi mutta sekään ei auttanut. Mistähän seuraavaksi alkaisi kartoittamaan ongelmaa?

  • #2
    Itsellä oli vastaava ongelma, takaparkit ei pelanneet, syttyivät vain kun etusumuvalot oli kytkettyinä päälle. Kun parkkien sulakkeet oli rikki, niin virta ilmeisesti kiersi sumuvaloilta umpiossa etuparkkien kautta sulakerasialle ja siitä jatkoi takaparkeille.

    B5:ssa takaparkeille menee vain suorat johdot sulakerasialta, että ei siinä paljon vaihtoehtoja jää. Sulakkeet, johdot umpiolle tai umpiossa vikaa. Tai polttimot rikki. Eikös noissa ole ihan fyysisesti eri langat polttimossa? Ei ole enää noita alkuperäisiä umpiota, niin en tiedä.. tuossakin taisi olla eroja sedan/avant ja vuosimalleissa.

    Comment


      #3
      Seisontavalo ongelma..

      Hei! onkohan omasta audista jokin rele sanonut työsuhteensa irti, kun avaimet on kädessä, ei syty seisontavalot päälle. Mittariston, keskikonsolin ja REK. valot palavat.. audi on malliltaan A4 2.8 V6 B5 jos ketään osaa veikata mikä on ongelmani, olisi mukava kuulla. sulakkeet tarkastan tänään. Ja kun virrat on normaalisti päällä, KAIKKI VALOT PALAVAT NORMAALISTI. eli seisontavalot, ja ajovalot. en ymmärrä...

      Comment


      • #4
        En nyt muista toiminta logiikkaa, mutta paloiko ne parkit edes ilman avainta? Koita vääntää vilkkuviikseä silloin kun ei ole avaimet pesässä. Vilkkuviiksi on kytketty parkkeihin tuossa tapauksessa.

        Comment

        Working...
        X