Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Että semmoinen puskuri #*^~*%*!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Että semmoinen puskuri #*^~*%*!

    Kyllä voipi taas olla tyytyväinen hankintaansa... No, onneksi oli sen verran huokea hinta, että ei nyt niin mahdottomasti harmita. Puskuri on tuollainen Mattigin valmiste audi b4:een http://www.tuningdirekt.com/index.ph...n,0,8105200090. On kyllä jokseenkin jäänyt homma puolitiehen. Päädyt ihan erilaiset ja pyörän kaaren jatke toisella puolella suunnilleen luokaton. Alkuperäinen ovh oli tuolla jotain yli 300 ?, joten joka sen on maksanut niin aika työläs aihio hintaan nähden.
    Täytyypä siis ottaa työkalut esille ja katsoa miten siihen sais kuiduttamalla nätimmät päädyt.
    Miten te olette onnistuneet hankinnoissa? Vai onko se enemmänkin sääntö, että jos hankkii kuitupuskurin niin tiedossa on aina enemmän tai vähemmän "projekti".

    #2
    tarkista että olet saanu oikean. Ja varmista muilta saiteilta että saamasi osanumero on oikea. Ettei tuolla oli vaan listattu väärää osaa.

    Comment


    • #3
      Kyllähän se oikea osa oikeaan autoon on, mutta tuo "laatu" on vain jostain... Puskurin päädyt ovat siis keskenään erilaiset. Toinen puoli istuu jollain tavalla muodoiltaan, mutta toisella puolella on hirveä "patti". Huono laatu. ei muuta. Täytyy vaan ajella niitä päätyjä suikaleiksi ja poistella pahimmat epämuodotumat kuiduttamalla uudestaan. Kaukaa kaukaa näyttää omaan silmään juurikin sellaiselta mitä hain.

      Comment

      Working...
      X